Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Як дізнатися про стан хворих в інфекційній лікарні

7
926

    У зв'язку з великим навантаженням, що зараз спостерігається у мелітопольських ковідних шпиталях, лікарі та середній медичний персонал не встигають швидко надавати рідним інформацію щодо стану пацієнтів. Для оптимізації роботи був розроблений спеціальний алгоритм дій задля спрощення взаємодії медперсоналу з людьми.
    Так, при надходженні до відділення пацієнт вказує довірену особу (таких осіб може бути не більше двох), що буде отримувати інформацію і контактувати з медиками.
Кожного дня з 14.00 до 18.00 на рецепції приймального відділення буде знаходитись адміністратор, готовий надати інформацію щодо стану здоров'я та відповісти на питання. В нього будуть спеціальні форми, які заповнює лікар під час щоденного обходу. В них — основні показники стану здоров'я: температура тіла, сатурація, ступінь тяжкості перебігу захворювання та коментарі лікаря. Зв'язатися з лікарем за гострої необхідності можна буде також за допомогою адміністраторів. Поруч з рецепцією відвідувачі зможуть побачити спеціальну пластикову ємкість для рецептів. В ній медичний персонал буде залишати окремий для кожного пацієнта список необхідних медикаментів.
- Ми закликаємо рідних пацієнтів приходити за всією інформацією про стан здоров'я хворих у вказаний час. На жаль, забезпечити вихід лікаря із “забрудненої зони” до кожного відвідувача ми не можемо — цього не дозволяє ситуація, - підкреслила Лариса Саприкіна.
    Роідним пацієнтів, що поступили до відділення після 18.00, пропонується приїжджати через годину-півтори до приймального відділення для отримання списків медикаментів, необхідних для лікування такого пацієнта.
     Керівник ТМО також розказала про вимоги до тих, хто бажає бути волонтером у ковідному шпиталі.
   -Волонтерам необхідно звертатися до приймального відділення інфекційної лікарні (вул. Кізіярська, 48) до чергового адміністратора з 09.00 до 10.00. При собі мати документи, що підтверджують особистість, та сертифікат про щеплення від ковіду. За додатковою інформацією можна звертатись за телефоном 49-03-27 у робочий час.

Також за темою

До уваги ВПО, які мають право на допмогу, але не отримали їїЧитати далі

До уваги ВПО, які мають право на допмогу, але не отримали її

Якщо виплату допомоги на проживання не продовжено автоматично, вразливим категоріям громадян необхідно звернутися в органи соцзахисту
Вітаємо зі святом Воскресіння Христового! Читати далі

Вітаємо зі святом Воскресіння Христового!

Мелітопольська міська рада вітає зі Світлим Христовим Воскресінням
Як вберегтися від вибухонебезпечних предметівЧитати далі

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметів

Через збройну агресію рф Україна стала однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами країн. Як вберегтися від небезпеки