Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Відбулось позачергове засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС

13
9379

Відповідно до інформації розміщеної на офіційному сайті Міністерства охорони здоровʼя України на території Запорізької області відмічається значне збільшення показників захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19.

Для запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 у м.Мелітополі з 07.10.2021 року запроваджуються додаткові обмежувальні  протиепідемічні заходи.

Так, на підставі п. 3.2. постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) вирішили:

1. Встановити додаткові протиепідемічні обмеження на території м. Мелітополя.

2. Підприємствам, установам, закладам, організаціям всіх форм власності та іншим суб’єктам господарювання незалежно від форми власності, в межах компетенції неухильно дотримуватись вимог постанов Головного державного санітарного лікаря України від 06.09.2021 № 10, від 22.08.2021 № 9, від 30.12.2020 № 57, від 09.05.2020 № 17 та 20.

3. Управлінню адміністративних послуг виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області проводити прийом громадян за наступним графіком:

 

Дні тижня

Години прийому громадян

Години перерви на обробку приміщення та вологе прибирання, кварцювання

Понеділок

9.00-16.00

12.00-13.00

Вівторок

9.00-18.30

12.00-13.00

Середа

9.00-16.00

12.00-13.00

Четвер

9.00-16.00

12.00-13.00

П’ятниця

8.30-15.30

12.00-13.00

Субота

8.30-15.30

12.00-13.00

Неділя

       вихідний день

Прийом громадян з усіх послуг здійснювати за умови дотримання санітарних та протиепідемічних заходів — наявність у відвідувачів засобів індивідуального захисту та виключно за попереднім записом.

Здійснити попередній запис можливо  декількома способами: зареєструватися  у електронній черзі  на сайті Центру за посиланням https://cnap.mlt.gov.ua/karta-saitu/2-uncategorised/420-zapys-do-elektronnoi-cherhy, або зателефонувати за номером +380670117027.

4. Підприємствам, установам, закладам, організаціям всіх форм власності та іншим суб’єктам господарювання незалежно від форми власності, які приймають відвідувачів рекомендувати розглянути можливість прийому відвідувачів за попереднім записом та організувати очікування надання послуг відвідувачам поза межами закладу.

5. Заборонити  проведення  будь-яких масових (розважальних, концертних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім офіційних спортивних, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України, та матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів без глядачів, за умови дотримання учасниками таких заходів відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учасників.

6. Здійснювати перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у визначені години: з 06:00 до 09:00 та з 16:00 до 19:00 за обовʼязковою наявністю для водіїв та пасажирів негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години до здійснення заходу (відвідування закладу); або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації; або документа, що підтверджує отримання однієї дози дводозної вакцини; чи міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою дводозної вакцини (жовті сертифікати) або однією дозою однодозної вакцини чи двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

Для учнів навчальних закладів м. Мелітополя до 18 років здійснювати перевезення на міських автобусних маршрутах загального користування при наявності довідки з навчального закладу

7. Суб’єктам господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо) дозволити приймання відвідувачів, за умови наявності в усіх співробітників закладу негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години до здійснення заходу (відвідування закладу); або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації; або документа, що підтверджує отримання однієї дози дводозної вакцини; чи міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою дводозної вакцини (жовті сертифікати) або однією дозою однодозної вакцини чи двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

8. Заборонити роботу дитячо-розважальних центрів всіх форм власності.

9. Мелітопольському міському управлінню Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області посилити контроль за дотриманням санітарного законодавства і здійсненням протиепідемічних заходів закладами дошкільної освіти, закладами громадського харчування, фізичної культури та спорту, ринками, закладами, що надають послуги з розміщення, об’єктами торгівлі продовольчими та непродовольчими групами товарів тощо.

10. Мелітопольському районному управлінню поліції ГУНП в Запорізькій області, ВП “Мелітопольський відділ ДУ “Запорізький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України”, 2-му патрульному батальону в/ч 3033 Національної гвардії України- посилити контроль за дотриманням протиепідемічних обмежень на території м. Мелітополя.

Також за темою

До уваги зацікавлених осіб!Читати далі

До уваги зацікавлених осіб!

Відбудеться засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені (пошкоджені) об’єкти нерухомого майна
Представники обдарованої молоді отримали стипендію міського головиЧитати далі

Представники обдарованої молоді отримали стипендію міського ...

32 кращих представника обдарованої молоді, які мають значні особисті здобутки та популяризують місто, отримають стипендію Мелітопольського міського го...
У віртуальному просторі почав діяти новий проєкт з кібербезпеки BRAMA (БРАМА)Читати далі

У віртуальному просторі почав діяти новий проєкт з кібербезп...

Громадяни, приватний та державний сектор об'єдналися для протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі