Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Розпочато проєкт «Інклюзивні діалоги Мелітопольщини»

5
715

10 вересня БО «БФ «Агапе Україна» розпочала новий проєкт «Інклюзивні діалоги Мелітопольщини». Метою проєкту є сприяння вирішенню конфліктів у осіб з інвалідністю та у людей похилого віку міста Мелітополя шляхом формування у них навичок неконфліктного спілкування та підвищення компетенцій фахівців «Центру надання соціальних послуг та медичної реабілітації» (далі – Центр).

Керівник проєкту Любов Кучина повідомила про наступні заходи в межах проєкту:

  • соціологічне дослідження для виявлення тематики та причин конфліктів у осіб з інвалідністю та людей похилого віку;

  • тренінг “Фасилітація конфліктів” для фахівців Центру. Перші два заняття (10 та 11 вересня); в кінці вересня або на початку жовтня планується ще 2 заняття;

  • освітня програма з 4 тренінгів для осіб з інвалідністю та людей похилого віку «Інклюзивний діалог»;

  • ворк-шоп із презентацією результатів дослідження та визначенням шляхів вирішення конфліктів;

  • започаткування Інклюзивного Дебатного Клубу, який надалі буде постійно діяти при відділенні соціальної адаптації.

Під час тренінгу “Фасилітація конфліктів” 10 та 11 вересня тренерка Юлія Копнінська-Петриченко ознайомила працівників Центру з етапами розвитку конфлікту, соціальними та емоційними компетентностями аналітиків конфліктів, учасники обговорили варіанти асертивності та проактивності. Фахівчині Центру працювали активно та сумлінно, адже від їх компетенцій залежить якість надання соціальних послуг.

Охочі долучитись до опитування можуть заповнити анкету https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZiBHqe5zT58Yxq2QPdRZjNS19u8Kdfv3ad8bo3ugONNUt_w/viewform або записатись на навчання за телефоном +380 (67) 372 21 00.

Проєкт «Інклюзивні діалоги Мелітопольщини» реалізує БО «БФ «Агапе Україна» за технічного адміністрування ЗУРЦ у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки уряду Нідерландів.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.

 

 

Також за темою

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Центрі рекрутингу української армії Читати далі

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Ц...

За місяць до запорізького рекрутингового центру української армії звернулося більше 700 людей
Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...