Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Михайло Семікін про особливості роботи спортивних шкіл, секцій та гуртків

5
537

    Заступник Мелітопольського міського голови Михайло Семікін розповів про особливості  роботи спортивних шкіл, секцій та гуртків у новому навчальному році.
     За словами Михайла Семікіна, сьогодні у Мелітополі функціонують більше 50 організацій спортивного спрямування різних форм підпорядкування. Систематично відвідують їх близько 8 тисяч дітей, з яких 3000 займаються на базі спортивних шкіл.
    - Перелік спортивних послуг постійно розширюється. На території спортивного комплексу на базі ДЮСШ-3 з'являються нові секції - вільна боротьба, сумо та плавання. У водноспортивному комплексі відкрита секція підводного плавання. Крім того, найближчим часом буде відкрите відділення триатлону на базі ДЮСШ-3, - розповів Михайло Семікін.
Михайло Олександрович додав, що для окремих категорій відвідувачів водноспортивного комплексу діють пільги. Так, для пенсіонерів ціна відвідування становить 80 грн., знижка для багатодітних сімей - 10 %, дружин і дітей учасників АТО - 50 %, дітей загиблих в АТО та дітей-сиріт -100 %.
   Для відвідування водноспортивного комплексу дорослим необхідно мати медичну довідку від сімейного лікаря, дерматолога та документи, що посвідчують особу; дітям до 16 років - медичну довідку форми 028, копію свідоцтва про народження.
    Займатися діти також можуть у клубах за місцем проживання. У Мелітополі їх 7: «Буревісник», «Черешенька», «Червона гвоздика», «Факел», «Юність», «Антей» та «Молодіжний».

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг