Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Мелітополь вітає учасників 23-го Міжнародного турніру з гандболу пам’яті Леоніда Боброва

6
907

11 вересня, у День фізичної культури і спорту, Мелітополь перетворився на спортивний центр всього регіону. В цей день наші спортсмени встановлювали рекорд України та завзято змагались за перемогу у 23-му Міжнародному турнірі з гандболу, присвяченому пам’яті видатного мелітопольця Леоніда Боброва.

Протягом тижня, з 7 по 14 вересня, 32 юнацькі команди з 16 міст України та Молдови виборюють право називатися кращими на Міжнародному турнірі з гандболу пам’яті Леоніда Боброва. Учасників змагань вітали Мелітопольський міський голова Іван Федоров, голова Запорізької обласної федерації гандболу, народний депутат України Геннадій Касай та донька видатного мелітопольця Леоніда Боброва Галина.

Іван Федоров зазначив, що цьогорічний турнір з гандболу є знаковим. Він відкриває спортивний сезон в оновленому спорткомплексі, що був створений на базі ДЮСШ № 3 після її капітального ремонту.

 - Радий вітати всіх вас у нашому дружелюбному Мелітополі на черговому, вже 23-му Міжнародному турнірі з гандболу пам’яті видатного мелітопольця Леоніда Боброва. Для нас велика честь, що саме у Мелітополь приїжджають спортсмени з багатьох країн та різних куточків нашої України. Знаковим є те, що сьогодні цей турнір знаменує початок спортивного сезону в оновленій ДЮСШ-3 після капітального  ремонту. Цей спортивний об’єкт отримав друге життя і це символічно. Важливо, щоб сьогодні молоді спортсмени не втрачали інтересу до занять спортом, і задля цього ми готові багато працювати. Я хочу подякувати за підтримку народному депутату України Сергію Мінько та народному депутату України, голові федерації гандболу Запорізької області Геннадію Касаю – з вашою підтримкою все це стало можливим, - зауважив Іван Сергійович.

Голова Запорізької обласної федерації гандболу, народний депутат України Геннадій Касай назвав Міжнародний турнір з гандболу пам’яті Леоніда Боброва знаковим, бо всі  вихованці запорізької школи гандболу пройшли через нього.

 - Цього року турнір особливий – ми граємо у прекрасній залі, і я вважаю, що всім нам дуже пощастило. Від себе та від імені федерації гандболу я хочу подякувати Івану Федорову за те, що змогли створити кращу дитячо-юнацьку спортивну школу в Україні. Разом з такими керівниками та організаторами у нашої країни є майбутнє. А спортсменам побажаю перемог та скажу: ви знаходитесь на початку своєї спортивної кар’єри. Чекаємо на вас в командах майстрів, командах, які захищають честь нашої країни! – привітав гравців Геннадій Касай.

11 вересня визначились переможці серед команд спортсменів 2008 року народження. Переможцями турніру у цій віковій категорії стали гравці гандбольної команди мелітопольської ДЮСШ № 3. «Срібні» медалі отримали спортсмени запорізької ОСДЮСШОР, «бронзові» - команда ДЮСШ «Портовик» (м. Южний). На четвертому місці турнірної таблиці – гандболісти ДЮСШ з міста Красилів.

Крім того, свої нагороди та пам’ятні подарунки отримали кращі гравці турніру вікової категорії 2008 р.н. та капітани команд.

 

 

 

Також за темою

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Центрі рекрутингу української армії Читати далі

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Ц...

За місяць до запорізького рекрутингового центру української армії звернулося більше 700 людей
Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...