Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Створена комісія для обстеження об'єктів, постраждалих внаслідок російської агресії

3
412

Згідно рішення  виконавчого комітету Мелітопольської міської ради 13/6, від 27.04.2023 р. створена комісія для забезпечення проведення обстеження об'єктів, пошкоджених внаслідок воєнних дій Російської Федерації.

Комісія буде обстежувати об'єкти комунальної, приватної та державної власності, розташовані на території Мелітопольської міської громади, які було пошкоджено внаслідок воєнних дій РФ та  формувати перелік таких об'єктів.

Нагадаємо, 23 лютого, Верховна Рада ухвалила в цілому Закон "Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об'єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації" , який  передбачає виплату компенсацій  за майно (пошкоджене/зруйноване) з 24 лютого 2022р. 

Щоб отримати грошову допомогу, потрібно подати повідомлення про пошкоджене майно в мобільному застосунку або на сайті "Дія"

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг