Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

ЗАПРОВАДЖЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ ЗА РОСІЙСЬКИМИ СТАНДАРТАМИ ОСВІТИ - ЦЕ КОЛАБОРАЦІОНІЗМ ТА КРИМІНАЛЬНИЙ ЗЛОЧИН

18
2854

До уваги освітян міста Мелітополя!

За інформацією українських спецслужб на тимчасово окупованій території окупанти планують запровадити навчальний процес у закладах повної загальної середньої освіти та у закладах професійної (професійно-технічної) освіти із запровадженням стандартів освіти держави-агресора починаючи з квітня 2022 року.

Тим освітянам, які погодяться викладати навчальні предмети російською мовою та за освітянськими стандартами російської федерації, обіцяють виплату грошової винагороди у російських рублях.

Звертаємо увагу на те, що подібна освітня діяльність є одним з видів колабораціонізму та є кримінальним злочином. Зокрема, відповідно до частини третьої статті 111-1 Кримінального кодексу України будь-які дії громадян України, які спрямовані на впровадження стандартів освіти держави-агресора у закладах освіти вважаються кримінальним злочином та караються виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від десяти до п’ятнадцяти років.

Зі змістом статті 111-1 Кримінального кодексу України можна ознайомитися за наступним посиланням.

Також за темою

Життя - не місце для бар’єрівЧитати далі

Життя - не місце для бар’єрів

Часом буває важко вийти із зони комфорту й почати щось змінювати. Але якщо це зона «некомфорту» і є можливість покращити собі умови &mdash...
До уваги! Мелітопольський ЦНАП працюватиме у вихідні 13-14 липня!Читати далі

До уваги! Мелітопольський ЦНАП працюватиме у вихідні 13-14 л...

Цими вихідними мелітопольський ЦНАП працює для того, щоб військовозобов'язані могли оновити дані
ЦНАП Мелітополя видає інформацію з Державного реєстра речових прав на нерухоме майноЧитати далі

ЦНАП Мелітополя видає інформацію з Державного реєстра речови...

Отримати документ можна звернувшись до ЦНАП м. Мелітополя,  незалежно від місця реєстрації місця проживання заявника, або місця знаходження об&#...