Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Стартувала реєстрація на пробне ЗНО-2022

5
1129

З 5 січня 2022 року стартувала реєстрація на пробне ЗНО-2022. Зареєструватись для участі в ньому можна буде у період з 5 по 22 січня на  сайті Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти: https://dneprtest.dp.ua/cms/index.php.

Для учасників / учасниць пробного ЗНО, які потребують особливих умов для складання тестування (мають інвалідність тощо), у пунктах проведення пробного ЗНО можливе створення певних особливих спеціальних умов (якщо це буде зазначено у відповідній заяві*): https://dneprtest.dp.ua/cms/index.php/component/content/article?id=893

Для кожного(ої) учасника / учасниці пробного ЗНО буде створено «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО».

Перелік предметів пробного ЗНО відповідає переліку предметів основного ЗНО-2022 (українська мова, українська мова і література, історія України, математика, математика (завдання рівня стандарту), біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова).

Вартість пробного ЗНО-2022 за одне тестування складає 285 грн.

Пробне тестування відбудеться:

 - з української мови, української мови і літератури – 19 березня,

 - з історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту), біології, географії, фізики, з хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) – 26 березня.

У день проведення пробного ЗНО кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.

Результати пробного ЗНО-2022 для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі, буде оприлюднено на їхніх інформаційних сторінках 25 березня з української мови, української мови і літератури, 1 квітня — з інших навчальних предметів.

Зауважимо, що реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО.

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг