Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

До уваги жінок, які бажають знайти роботу

5
1048

Громадська організація "Маріупольська спілка молоді” спільно з КУ "Агенція розвитку Мелітополя" реалізують проєкт "Відкриті можливості для всіх", основною метою якого є допомога жінкам, які зацікавлені у пошуку роботи, кар’єрному рості, зміні напрямку діяльності або покращенні свого фінансового становища.

Учасниці проєкту можуть отримати безкоштовні консультації кейс-менеджерок, які допоможуть з чітким визначенням плану дій задля формування особистої економічної сталості, психологині та кар’єрної консультантки, які проаналізують їхні унікальні ситуації та допоможуть знайти шляхи покращення, навчать ефективним технікам пошуку роботи.

Також для учасниць проводяться різноманітні тренінги, інформаційні сесії з багатьох питань, що стосуються працевлаштування, групові заходи.

Для участі у проєкті потенційним учасницям достатньо заповнити анкету за посиланням нижче або зв’язатися з контактною особою:

• Форма реєстрації на участь у проєкті для потенційних учасниць: https://forms.gle/7PCHB31HCBTWUG338

• Контактна особа - Світлана Муріч, Кейс-менеджерка проєкту у місті Мелітополь, +38 096 366 89 65, [email protected]

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг