Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

На перехресті вулиць Івана Алексєєва та Шмідта організують круговий рух транспорту

5
725

Перехрестя вулиць Івана Алексєєва та Шмідта незабаром перестане бути головним болем водіїв. Для комфорту автомобілістів тут буде організовано круговий рух транспорту. Ці роботи стануть завершальним етапом капітального ремонту Каховського шосе.

Мелітопольський міський голова Іван Федоров зазначив, що за підтримки народного депутата України Сергія Мінько, голови Запорізької обласної державної адміністрації Олександра Старуха та Державного агентства автомобільних доріг України у місті ремонтуються ділянки трас різного підпорядкування. Так, цього року капітально ремонтують Каховське шосе, в минулі роки це були вулиці Воїнів-інтернаціоналістів та Ломоносова.

Реконструкція об'їзної дороги вже добігає кінця. Наприкінці тижня на Каховському шосе буде нанесена розмітка, а також завершуються роботи з деформаційними швами на мостовому переході.

Після цього розпочнуться роботи з організації кругового руху на перехресті вулиць Івана Алексєєва та Шмідта.

- Всі автолюбителі знають це перехрестя — воно є доволі складним для проїзду. Організувавши круговий рух транспорту тут, ми зменшимо довжину гальмівного шляху, а разом з цим — ступінь пошкодження дорожнього покриття та кількість викиду вуглекислого газу. Пересуватися містом автомобілем стане ще зручніше та комфортніше, - розказав міський голова.

Круговий рух буде організований по прикладу наявного на південному виїзді з міста. Його облаштують за допомогою гранітних бордюрів та клумби. Крім того, круговий рух з'явиться ще на одній ділянці дороги у Мелітополі — на перехресті вул. Леваневського та Каховського шосе. Іван Федоров резюмував, що після завершення капітального ремонту Каховського шосе всі об'їзні автошляхи у межах Мелітополя будуть відремонтовані.

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг