Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Десята чергова сесія Мелітопольської міської ради

5
982

20.08.2021 року о 10.00 у залі засідань виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області за адресою: вул. М. Грушевського, 5, відбудеться засідання десятої чергової сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання.

Засідання транслюватиметься онлайн.

 

До уваги представників ЗМІ!

У зв’язку з необхідністю дотримання карантинного режиму прохання утриматись від відвідування будівлі виконкому та скористатись онлайн-трансляцією.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. КАДРОВІ ПИТАННЯ:

Про затвердження на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Доп. БУРЯК Н. - начальник відділу кадрів.

2. Про надання земельним ділянкам статусу «вимушеної невідповідності вимогам Зонінгу».

Доп. БЕСПЕРСТОВА О. - начальник управління містобудування та архітектури.

3. ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ.

Доп. МАЛАХОВА Я. – директор КП «Комунальна власність».

4. КОМУНАЛЬНІ ПИТАННЯ:

4/1. Про включення нового об’єкта до переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації на аукціоні.

4/2. Про нарахування орендної плати.

4/3. Про внесення змін до рішення 8 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VІІІ скликання від 29.06.2021 № 3/5 «Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної до комунальної власності Мелітопольської територіальної громади об’єкта незавершеного будівництва по вул. Інтеркультурній, 106».

Доп. ПРИХОДЬКО Т. – заступник директора КП «Комунальна власність».

5. ПРОГРАМИ:

5/1. Про внесення змін до рішення 6 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 29.04.2021 №5/5 «Про затвердження міської програми «Підтримка, розвиток та співфінансування комунального некомерційного підприємства «Мелітопольський міський пологовий будинок» Мелітопольської міської ради Запорізької області» у новій редакції, втрату чинності рішення 1 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 17.12.2020 №7/18 та рішення 4 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 26.02.2021 № 5/7».

5/2. Про внесення змін до рішення 1 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 17.12.2021 №7/19 «Про затвердження міської програми «Фінансова підтримка закладів охорони здоров’я, що надають первинну медичну допомогу».

5/3. Про внесення змін до рішення 1 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 17.12.2021 №7/24 «Про затвердження міської програми «Проведення лабораторної діагностики коронавірусної хвороби (COVID-19) певним категоріям населення м. Мелітополя».

Доп. СЕЛЕВИЧ С. - виконуючий обов’язки начальника відділу охорони здоров’я Мелітопольської міської ради Запорізької області, заступник начальника з організаційно - методичної роботи.

5/4. Про затвердження міської програми «Відшкодування частини суми кредитів, відсоткових ставок за кредитами, залученими об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків м. Мелітополя в кредитно-фінансових установах на реалізацію проєктів за Програмою підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім» державної установи «Фонд енергоефективності» на 2021-2029 роки» та втрату чинності рішення 52 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 18.11.2019 № 7/49.

Доп. ЗАХАРЧУК Ю. - начальник управління соціально-економічного розвитку міста.

6. ФІНАНСОВІ ПИТАННЯ:

6/1. Про надання комунальному підприємству «Аптеки МЛТ» Мелітопольської міської ради Запорізької області дозволу на отримання кредитного ліміту на поточний рахунок.

Доп. ДОЛОМАН Н. - директор КП «Аптеки МЛТ» ММР ЗО.

6/2. Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству «Центр лікувально-діагностичної та лабораторної медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області на отримання кредиту у формі овердрафту.

6/3. Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству «Мелітопольський міський пологовий будинок» Мелітопольської міської ради Запорізької області на отримання кредиту у формі овердрафту.

6/4. Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області на отримання кредиту у формі овердрафту.

Доп. СЕЛЕВИЧ С. - виконуючий обов’язки начальника відділу охорони здоров’я Мелітопольської міської ради Запорізької області, заступник начальника з організаційно - методичної роботи.

6/5. Про внесення змін до рішення 1 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 17.12.2020 № 8/2 «Про бюджет Мелітопольської міської територіальної громади на 2021 рік (08568000000)».

Доп. ЧАБАН Я. – начальник фінансового управління.

7. Про затвердження договору про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільного проєкту.

Доп. ЗАХАРЧУК Ю. - начальник управління соціально-економічного розвитку міста.

8. ПОЛОЖЕННЯ ТА СТАТУТИ:

8/1. Про внесення змін до рішення 47 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIІ скликання від 29.03.2019 № 10.

Доп. ГРОМИКО О. - начальник відділу з благоустрою та екології.

8/2. Про затвердження Положення управління соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 38 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 30.03.2018 № 11/2.

Доп. ДОНЕЦЬ І. - начальник управління соціального захисту населення ММР ЗО.

8/3. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Центр лікувально-діагностичної та лабораторної медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 54 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 28.02.2020 №6/5 «Про затвердження статуту комунального некомерційного підприємства «Центр лікувально-діагностичної та лабораторної медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції».

8/4. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Мелітопольський міський пологовий будинок» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 54 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 28.02.2020 №6/2 «Про затвердження статуту комунального некомерційного підприємства «Мелітопольський міський пологовий будинок» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції».

8/5. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Мелітопольська міська стоматологічна поліклініка» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 3 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VІII скликання від 29.01.2021 № 8/2 «Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Мелітопольська міська стоматологічна поліклініка» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 54 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 28.02.2020 №6/3 «Про затвердження статуту комунального некомерційного підприємства «Мелітопольська міська стоматологічна поліклініка» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції».

8/6. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 8 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 29.06.2021 № 5/1 «Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 5 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 26.03.2021 №8 «Про затвердження Cтатуту комунального некомерційного підприємства «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 54 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 28.02.2020 №6/4 «Про затвердження статуту комунального некомерційного підприємства «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції».

8/7. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності п. 3 рішення 3 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 29.01.2021 №8/1 «Про зміну найменування, юридичної адреси та затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції».

Доп. СЕЛЕВИЧ С. - виконуючий обов’язки начальника відділу охорони здоров’я Мелітопольської міської ради Запорізької області, заступник начальника з організаційно - методичної роботи.

9. Про затвердження Стратегії удосконалення та розвитку системи надання соціальних послуг Мелітопольської міської територіальної громади Запорізької області до 2027 року.

Доп. ДОНЕЦЬ І. - начальник управління соціального захисту населення ММР ЗО.

ДЕПУТАТСЬКІ ЗАПИТИ.

РІЗНЕ.

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг