Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Мелітопольський міський голова звернувся до громадян щодо безпекової ситуації

5
1460

Мелітопольський міський голова Іван Федоров запевнив, що ситуація у Мелітополі є контрольованою та стабільною. Всі комунальні служби, медичні та соціальні заклади працюють у штатному режимі.

- Сьогодні кожен з нас збентежений загостренням безпековой ситуації в Україні. Проти нашої держави також розгорнута масштабна інформаційна війна, направлена на дестабілізацію ситуації. Хочу запевнити, що сьогодні ситуація у Мелітополі є контрольованою та стабільною. Від сьогодні на базі управління соціального захисту населення розпочинає роботу штаб по прийому вимушено переміщених осіб з Донецької та Луганської областей. Таку роботу ми проводили з 2014 року. З того часу у Мелітополі зареєстровано більш, ніж 6 тисяч тимчасових переселенців із Донецької, Луганської областей та АР Крим. Сьогодні наше місто готове розмістити більше 800 переселенців у соціальних гуртожитках та гуртожитках навчальних закладів.

У посиленому режимі працює управління з питань надзвичайних ситуацій міста. Проводяться тестування різних систем оповіщення. Сьогодні запланові технічні перевірки функціонування системи централізованого оповіщення з подачею усіх відповідних сигналів. Боятися цього не варто — це планова робота, - зазначив Іван Федоров.

Міський голова підкреслив, що 24/7 влада підтримує зв'язок з військовими, теробороною та представниками силових структур. Спеціалісти Департаменту капітального будівництва та ЖКГ проводять перевірку укриттів у багатоповерхівках міста. Детальніше про цю роботу вони розкажуть найближчим часом.

- Сьогодні всі комунальні служби, медичні та соціальні заклади Мелітополя працюють у штатному режимі. Вся наша команда знаходиться на робочих місцях. Про будь-які зміни ми оперативно будемо вас інформувати, - резюмував Іван Федоров.

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг