Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

В Мелітополі вшанували пам'ять героїв, які відстоювали гідність та свободу нашої держави

5
1213

21 листопада в Україні відзначатимуть День Гідності та Свободи. З цієї нагоди у Мелітополі відбулась церемонія покладання квітів до пам'ятника Тарасу Шевченку та меморіалів загиблих учасників АТО/ООС.

Мужність та патріотизм учасників Української революції (1917-1921 рр.), Помаранчевої революції (2004 р.) та Революції Гідності (2013-2014 рр.), а також тих, хто боронить незалежність нашої держави сьогодні, вшанували народний депутат України Сергій Мінько, Мелітопольський міський голова Іван Федоров, голова Мелітопольської районної державної адміністрації Ігор Судаков, голова Мелітопольської районної ради Сергій Прийма, перший заступник міського голови Ірина Рудакова, заступники Мелітопольського міського голови Олександр Щербаков, Оксана Матвіїшина, керуюча справами виконкому Христина Євтушенко, представники виконавчого комітету та депутатського корпусу, громадські активісти, учасники АТО/ООС, волонтери та студентами вищих навчальних закладів.

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг