Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Представники влади привітали учасників бойових дій з прийдешнім Днем визволення Мелітополя від нацистських загарбників

5
1016

Сьогодні, 22 жовтня, вітання приймали Іван Логвинченко. Іван Пантелійович прийняв бойове хрещення в селі Чаплинка Херсонської області у 1943 році. Служив кулеметником, отримав поранення. Після закінчення війни ще 5,5 років служив в армії. Нагороджений медаллю «За перемогу над Німеччиною», орденом «Вітчизняної війни II ступеня» та ін.

- Від імені народного депутата України Сергія Мінько та Мелітопольського міського голови Івана Федорова вітаю вас з прийдешнім Днем визволення Мелітополя від нацистських загарбників. Низький вам уклін за те, що сьогодні ціле покоління з гордістю згадує ті подвиги і прикладає максимальні зусилля, щоб більше ніколи не повторилися страшні події того часу. Бажаю вам, шановний Іване Пантелійовичу, міцного здоров’я та довголіття, - звернувся зі словами привітань до ветерану Михайло Семікін.

Завітали також зі словами привітань і до Михайла Сукача. Михайло Григорович пішов на фронт добровольцем у віці 20 років. В якості кулеметника визволяв від нацистів українські міста.

- Як приємно, що про нас не забувають! Мій брат загинув у боях за Мелітополь, а я вижив. Я вдячний вам та вашій команді за постійну увагу, - висловив слова подяки Михайло Григорович.

Відвідали і Ніну Тікевич. 21 червня 2021 року Ніна Михайлівна відсвяткувала 100-річний ювілей. Вона забагато пережила на своєму віці: дворічною дівчинкою стала сиротою, пам'ятає колективізацію, голод в 1932-му, репресії у 1935-му. У 1942-му році пішла на фронт — охороняла небо на кордоні з Туреччиною.

- Я дуже вдячна, що ви нас не забуваєте! Зі свого боку я від чистого серця бажаю вам  міцного здоров'я, аби ви жили та насолоджувались життям, цінуйте кожну мить! - звернулася до гостей Ніна Михайлівна.

 

 

Також за темою

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметівЧитати далі

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметів

Через збройну агресію рф Україна стала однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами країн. Як вберегтися від небезпеки
У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовжують працювати освітні хаби Читати далі

У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовж...

Вони створені для того, щоб надати можливість кожному юному мешканцю Мелітопольщини отримати якісну освіту, розвинути свої таланти та здібності, а так...
Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Ukraine"Читати далі

Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Uk...

Благодійники до Великодня передали гуманітарний вантаж для ВПО з Мелітополя