Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Представники влади взяли участь у церемонії покладання квітів з нагоди Дня захисників і захисниць України

2
1030

Сьогодні відзначаємо День захисників і захисниць України, християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці – покровительки українського війська та День Українського козацтва. З цієї нагоди представники мелітопольської міської та районної влади поклали квіти до пам'ятника Тарасу Шевченку, меморіалам загиблих членів екіпажу Іл-76 та учасників АТО/ООС.

У церемонії покладання квітів взяли участь Мелітопольський міський голова Іван Федоров, його перший заступник Ірина Рудакова, керуюча справами виконкому Христина Євтушенко, голова Мелітопольської районної державної адміністрації Ігор Судаков, голова Мелітопольської районної ради Сергій Прийма, військовослужбовці, волонтери, представники ветеранських організацій та громадськості.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували мужність та героїзм захисників України, що поклали власне життя, боронячи незалежність і територіальну цілісність нашої держави.

 

Також за темою

Національна гвардія України відзначає десяту річницю створення. Читати далі

Національна гвардія України відзначає десяту річницю створен...

Нацгвардійці пліч-о-пліч з іншими формуваннями Сил оборони вже 10 років виконують завдання на всіх «найгарячіших» напрямках. 
 День Служби безпеки УкраїниЧитати далі

День Служби безпеки України

Професійне свято спецпризначенців запроваджене згідно з Указом Президента від 22 березня 2001 року.
До уваги зацікавлених осіб!Читати далі

До уваги зацікавлених осіб!

Відбудеться засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені (пошкоджені) об’єкти нерухомого майна