Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

ПРООН запрошує до участі у бізнес-виставці «Схід-Експо 2021»

6
1457

Дата проведення: 28-29 вересня 2021 року у Києві («Палац Спорту» Спортивна Площа, 1), залежно від епідеміологічної ситуації у країні.

Захід відбудеться за фінансової підтримки Європейського Союзу, уряду Данії та Посольства США в Україні.

Мета: розширення ринків збуту, встановлення нових ділових зв’язків та отримання конкурентних переваг. Учасники зможуть взяти участь у тематичних дискусіях, удосконалити свої знання про бізнес-процеси на регіональному й національному рівнях та дізнаються про експортні можливості до ЄС та інших країн світу.

У рамках «Схід-Експо 2021» відбудеться ярмарок, де всі учасники виставки зможуть реалізувати свою продукцію відвідувачам. Передбачена онлайн-трансляція на сторінці ПРООН у Facebook, YouTube та на сайті заходу.

У розділі «Онлайн-виставка» на сайті «Схід-Експо»та на сайті «Дія.Бізнес» розміщені профілі майже 150 підприємств. У кожному профілі міститься коротка текстова інформація про компанію, фотоматеріали та відео-презентація підприємства. Також на зазначених сайтах протягом двох днів буде вестись відео-трансляція оффлайн-виставки.

Участь у «Схід-Експо 2021» для підприємств є безкоштовною. Програма ООН із відновлення та розбудови миру бере на себе всі витрати щодо оренди виставкової зали, виставкових конструкцій, вантажного транспорту для перевезення обладнання та продукції, організації B2B-перемовин, створення каталогу учасників та рекламної кампанії заходу. 

Реєстрація підприємців на участь у «Схід-Експо 2021» за посиланням

Щоб надати інформацію для каталогу та сайту виставки треба заповнити анкету онлайн

Контактні особи організаторів:

Олексій Махніборода, координатор напряму на півночі Донецької області, Програма ООН із відновлення та розбудови миру, +380 50 450 8732, [email protected] 

Євген Бурлака, координатор напряму на півдні Донецької області та Запорізької області, Програма ООН із відновлення та розбудови миру, +380 50 353 0975, [email protected] 

Володимир Іщенко, координатор напряму в Луганській області, Програма ООН із відновлення та розбудови миру, +380 66 766 9585, [email protected].

Контактні особи управління з розвитку підприємництва та промисловості: 444-572, 448-396, [email protected].

 

Також за темою

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Центрі рекрутингу української армії Читати далі

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Ц...

За місяць до запорізького рекрутингового центру української армії звернулося більше 700 людей
Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...