Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Студентів ТДАТУ ім. Д. Моторного привітали з початком нового навчального року

7
726

Сьогодні у Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного, як і в усіх навчальних закладах Мелітополя, пролунав перший дзвоник. З початком нового навчального року студентську молодь привітали голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух, його заступник Руслан Шиханов, заступник голови Запорізької обласної ради Генадій Фукс, Мелітопольський міський голова Іван Федоров та голова Мелітопольської райдержадміністрації Ігор Судаков.

Урочистості, присвячені Дню знань, розпочалися з нагородження першокурсників, які отримали найвищі бали ЗНО з конкурсних предметів, та привітання ректора ТДАТУ ім. Д. Моторного, депутата Запорізької обласної ради Володимира Кюрчева. Володимир Миколайович зазначив, що пишається тим, що керівниками та головними спеціалістами більшості сільськогосподарських підприємств нашого регіону є саме випускники нашого агротехнологічного університету.

— Шановні першокурсники, з сьогоднішнього дня всі ви стали мелітопольцями. Протягом наступних мінімум п’яти років вашою домівкою стане наше гостинне місто Мелітополь. Задача міської влади — зробити так, щоб і подальше життя ви провели у Мелітополі. Ви зробили гарний вибір — Таврійський державний агротехнологічний університет є одним з лідерів аграрних вишів нашої держави. Протягом довгих років університетом керує наш друг Кюрчев Володимир Миколайович. І це також додає вишу сталості в його розвитку. Я впевнений, що ваше життя в Мелітополі буде яскравим та плідним. Зі святом вас! — звернувся до присутніх Мелітопольський міський голова, випускник ТДАТУ ім. Д. Моторного Іван Федоров.

Голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух зазначив, що всі зусилля освітньої системи, державних, місцевих органів влади спрямовані на те, щоб створити для студентів найкращі умови, та побажав першокурсникам провести ці роки навчання з користю для себе. Також на святі були присутні заступник голови Запорізької обласної ради Геннадій Фукс, голова Аграрного союзу України, випускник ТДАТУ ім. Д. Моторного Геннадій Новіков, заступник голови Запорізької ОДА Руслан Шиханов, голова Мелітопольської райдержадміністрації Ігор Судаков.

Гарний настрій присутнім дарували талановиті студенти університету, що підготували яскраві творчі номери. А завершився захід покладанням квітів до бюстів видатного аграрія, Героя України, людини, ім’я якого носить ТДАТУ, — Дмитру Константиновичу Моторному та Герою Радянського Союзу, студенту вузу Миколі Семеновичу Малюзі.
 

 

Також за темою

До уваги ВПО, які хочуть відкрити власну справуЧитати далі

До уваги ВПО, які хочуть відкрити власну справу

Громадська організація "Агенція розвитку Мелітополя " проводить набір чоловіків та жінок ВПО для навчання: "Як відкрити власну справу&q...
Шануємо пам'ять загиблих у Другій світовій війніЧитати далі

Шануємо пам'ять загиблих у Другій світовій війні

8 травня Україна відзначає День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Відзначаємо перемогу над нацизмом у Другій світовій війні та вшановуємо памʼять загиблих Читати далі

Відзначаємо перемогу над нацизмом у Другій світовій війні та...

8 травня, у  День пам’яті та перемоги, Україна відзначає перемогу над нацизмом та вшановує памʼять загиблих у Другій світовій війні.