Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Мелітополь святкує День знань

5
1054

У навчальних закладах міста відбулись урочистості з нагоди Дня знань. З початком нового навчального року учнів шкіл привітали представники влади. На свято першого дзвоника у ЗОШ № 24 завітали перший заступник Мелітопольського міського голови Ірина Рудакова та заступник міського голови Оксана Матвіїшина.

ЗОШ № 24 цього року приймає 134 першокласника. Директор школи Ірина Гарабажий зазначила, що 1 вересня для кожного з учнів — це старт боротьби за знання, відмінні оцінки, вірних друзів та подолання нових висот. Учням вона побажала цікавих уроків, міцної дружби та звернулась до випускників, для яких цей шкільний рік стане останнім.

Від імені народного депутата України Сергія Мінько та Мелітопольського міського голови Івана Федорова з Днем знань школярів привітала перший заступник Мелітопольського міського голови Ірина Рудакова. Вона повідомила дітям та педагогічному колективу радісну новину: їхня школа буде реконструйована та перетвориться на сучасний освітній простір.

- Сьогодні не тільки свято для всіх, а й шлях для отримання знань та майбутньої професії. Бо професійні кадри так потрібні нашому місту і нашій країні. Мелітополь сьогодні активно розвивається і ви всі це бачите. Я бажаю всім вам міцного здоров'я, нових знань та дружби, яку ви пронесете крізь роки. Ми для вас приготували подарунок — ми давно казали, що 24-та школа потребує якісних змін, що вже відбулися в школах №№ 23, 8, 15 та розпочинаються у ліцеї № 10. Ми вже написали та подали проєкт з реконструкції 24-ї школи. Проєктна вартість робіт — 100 мільйонів гривень. Вже у жовтні рішення буде прийнято і ми сподіваємося, що 24-та школа буде реконструйована. Вона матиме сучасний фасад, нову спортивну залу, зони для навчання, ігор. Це буде нова школа з унікальним дизайном! - привітала присутніх з Днем знань Ірина Рудакова.

Право дати перший дзвоник нового навчального року отримали першачки та випускники. Після урочистої лінійки діти пішли на перший урок у новому навчальному році.

Також за темою

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметівЧитати далі

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметів

Через збройну агресію рф Україна стала однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами країн. Як вберегтися від небезпеки
У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовжують працювати освітні хаби Читати далі

У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовж...

Вони створені для того, щоб надати можливість кожному юному мешканцю Мелітопольщини отримати якісну освіту, розвинути свої таланти та здібності, а так...
Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Ukraine"Читати далі

Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Uk...

Благодійники до Великодня передали гуманітарний вантаж для ВПО з Мелітополя