Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Аграрії отримали нагороди за кращі результати у зборі ранніх зернових культур

5
570

      Народний депутат України Сергій Мінько зазначив, що галузь економіки сільського господарства є драйвером для всієї країни.
     - Крім виплати великої кількості податків, формування валового національного продукту, створенню робочих місць, сільське господарство годує наш народ. По праву сьогодні сільське господарство можна називати серцем економіки України. За всією цією роботою стоять прості люди, про яких має знати наше суспільство. Ми маємо прославляти тих людей, які своєю важкою працею формують майбутнє нашої нації. Низький вам уклін, - сказав Сергій Анатолійович.
       Природні катаклізми цього року не лише додали нервової напруги під час проведення зернозбиральної кампанії, а й значно підвищили затрати при збиранні врожаю.
Замість однієї десикації, господарства на деяких ділянках змушені були робити дві-три обробки. Цього року значно виріс рівень витрати пального на 1 гектар. Важко ця кампанія далась не лише людям, а ще і техніці. Так, намолот ранніх зернових культур у цьому році сягає 562, 664 тис. тонн, що більше на 20 % від минулорічного показника, середня урожайність зросла на 15,41 % та дорівнює 32,2 центнерів з гектару. І ці здобутки — заслуга усіх тих, хто працює на нашій землі.
        Голова Мелітопольської РДА Ігор Судаков висловив вдячність аграріям за працю, професіоналізм та турботу про рідню землю.
    - Я щиро хочу побажати вам прихильності погоди, рясних сходів, високої урожайності, міцної техніки та залізних нервів. Зичу вам та вашим близьким миру та здоров'я, і нехай такі зустрічі, як сьогоднішня, стануть гарною традицією нашого об’єднаного Мелітопольського району, - звернувся до аграріїв Ігор Ігорович.
     Аграрії, які показали кращі показники в своїй роботі, були нагороджені подяками голови Запорізької обласної державної адміністрації. Народний депутат України подарував найрезультативнішим представникам аграрної сфери цифрову техніку.

 

Також за темою

Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Ukraine"Читати далі

Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Uk...

Благодійники до Великодня передали гуманітарний вантаж для ВПО з Мелітополя
Роковини найбільшої техногенної катастрофи – вибуху на 4-му реакторі Чорнобильської АЕС. Читати далі

Роковини найбільшої техногенної катастрофи – вибуху на...

Трагедія Чорнобиля змінила світ. Вона показала, наскільки небезпечними можуть бути технології, і яке велике значення має людська відповідальність.
Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Центрі рекрутингу української армії Читати далі

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Ц...

За місяць до запорізького рекрутингового центру української армії звернулося більше 700 людей