Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Відбулось планове засідання виконкому

5
860

    На початку засідання Мелітопольський міський голова Іван Федоров привітав представників будівельної сфери з Днем будівельника та нагородив грамотами Запорізької обласної державної адміністрації.

    - У другу неділю серпня в Україні відзначається День будівельника. І сьогодні я хочу щиро привітати з професійним святом людей, руками яких будується сучасний Мелітополь. Від імені мелітопольців дякую всім причетним до цієї нелегкої, але такої важливої професії за тяжку сумлінну працю, завдяки якій наше місто перетворюється на очах, стає більш комфортним і затишним для життя. Здоров’я вам, добробуту та наснаги у подальшій роботі ваших команд. Доповню, що сьогодні багато хто дивується тим змінам, що відбуваються в Мелітополі. Абсолютно точно це та синергія, яка відбувається між міською владою, бізнесом і нашими інвесторами. Треба зазначити, що розвиток будівельних галузей і компаній є важливим двигуном в економіці міста. Розвитком будівельного ринку мі не тільки покращуємо якість нашої інфраструктури, а й виконуємо важливу місію - зупинити відтік робочих спеціальностей за кордон, створення додаткових робочих місць, пожвавлення нашої економіки, - привітав будівельників Іван Федоров.

   Грамотами ЗОДА були нагороджені директор приватного підприємства “Фундамент- М” Сергій Біловол, директор ТОВ “Метстар Компані” Іван Жокін, директор ТОВ “Ісатекс-Логістікс” Сергій Левченко, головний інженер ТОВ “АБЗ Промбуд” Сергій Мороз, ФО-П Олександр Семеняченко, директор ТОВ “Ізатекс- Індастрі” Олексій Фокарді.

   Після нагородження члени виконавчого комітету розглянули планові питання — питання захисту прав дітей та опікунської ради, соціального захисту, комунальної власності, зовнішньої реклами, питання затвердження тарифів, переліку та вартості, а також питання ЖКГ, архітектурні та інші.

Також за темою

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметівЧитати далі

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметів

Через збройну агресію рф Україна стала однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами країн. Як вберегтися від небезпеки
У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовжують працювати освітні хаби Читати далі

У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовж...

Вони створені для того, щоб надати можливість кожному юному мешканцю Мелітопольщини отримати якісну освіту, розвинути свої таланти та здібності, а так...
Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Ukraine"Читати далі

Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Uk...

Благодійники до Великодня передали гуманітарний вантаж для ВПО з Мелітополя