Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Олександр Щербаков розповів про хід будівельних робіт у місті

7
955

     Так, на вулиці Шмідта сьогодні проводять реконструкцію колектора. КП «Водоконал» здійснює заміну мереж та комунікацій. Після цього буде проведений ремонт дороги. Роботи планують завершити вже у вересні.

   - ТОВ “Тепло-Мелітополь» активно проводить підготовку до опалювального сезону. Перевірки котельних та мереж показали, що мережі у задовільному стані, - повідомив заступник міського голови.

     Щодо реконструкції ДНЗ № 24 “Ластівка”, то на сьогодні виконано близько 40 % робіт. Триває також капремонт у амбулаторіях на проспекті Б. Хмельницького, 66 та на вул. Оратовського. 157. Ці медичні об'єкти будуть здані в експлуатацію вже у вересні.

    - Активно продовжуємо також будівництво льодової арени. Ми отримали чергову партію металоконструкцій, протягом наступних 10 днів зможемо обшивати льодову арену сендвіч-панелями. Паралельно ведуться роботи по заливці технологічної плитильодового поля. Це досить кропітка робота, до якої залучається субпідрядник, який будував вже не одну льодову арену, - повідомив Олександр Щербаков.

       Заступник Мелітопольського міського голови також повідомив, що за графіком продовжується капітальний ремонт школи № 15. Всі роботи на цьому об'єкті будуть завершені до 1 вересня. У вересні буде розпочата реконструкція ще одного навчального закладу — ліцею № 10. На час ремонтних робіт навчальний заклад буде знаходитись на площах колишньої навчальної школи № 1, що знаходиться на вулиці Григорія Чухрая.

Також за темою

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметівЧитати далі

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметів

Через збройну агресію рф Україна стала однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами країн. Як вберегтися від небезпеки
У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовжують працювати освітні хаби Читати далі

У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовж...

Вони створені для того, щоб надати можливість кожному юному мешканцю Мелітопольщини отримати якісну освіту, розвинути свої таланти та здібності, а так...
Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Ukraine"Читати далі

Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Uk...

Благодійники до Великодня передали гуманітарний вантаж для ВПО з Мелітополя