Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

1 серпня у Мелітопольському районі відбулись традиційні видовищні спортивні змагання - щорічний турнір з триатлону

8
682

       21-ий за рахунком турнір отримав свою нинішню назву 7 років тому. До цього змагання називалися «Пенталіада», тому що включали в себе, як правило, п'ять основних спортивних дисциплін. З 2017 року змагання в рамках проекту “Турнір поколінь” внесені до міського календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Управління молоді та спорту Мелітопольської міської ради Запорізької області. В цьому році 1 серпня спортсмени традиційно позмагалися у чемпіонаті міста з триатлону, чемпіонаті міста з велосипедної індивідуальної шосейної гонки з роздільним стартом на 35 км та у дитячій спартакіаді. Триатлон пройшов в особистому та командному заліку за олімпійськими стандартами: плавання 1,5 км, велогонка 40 км, біг 10 км.

   У змаганнях взяли участь більше 150 спортсменів, в тому числі представники влади - народний депутат України Сергій Мінько, Мелітопольський міський голова Іван Федоров та заступник Мелітопольського міського голови Олександр Щербаков, депутатського корпусу, структурних підрозділів міської ради та виконкому, бізнесу, а також всі небайдужі любителі спорту, для яких турнір став доброю традицією. Переможницями у велогонці в окремій категорії «Вело-дівчата» стали Мітіна Вікторія, Марина Соколовська, Ірина Шевченко.У категорії МТБ 3-є місце зайняв Ігор Харитонов, 2-е місце -Дмитро Рильський , 1-е місце — Євген Алейников.   

      Найшвидшими велосипедистами в категорії «Шосе» стали Ігор Ермалюга, Антон Кошель та Олександр Литвиненко. У командному заліку з триатлону 3-є місце зайняла команда «Поліція» (Ярослав Корницький, Андрій Пилипенко, Станіслав Лісов), 2-е місце - команда «Professional» (Анатолій Зінченко,Володимир Вороненко, Андрій Антропов ), 1-е місце і титул чемпіона 21-го «Турніру поколінь» дісталися команді «Темеринда » (Олексій Головачов,Євген Гуценко,Євген Русанов). В індивідуальній першості бронзова медаль дісталася Мігуля Вадим, срібло завоював Артем Мамін. Титул чемпіона, а також золота медаль дістались Дмитру Кутовому.

Також за темою

Вшановуємо пам'ять жертв геноциду кримськотатарського народуЧитати далі

Вшановуємо пам'ять жертв геноциду кримськотатарського н...

У 1944 році за два дні радянський режим депортував близько 190 тисяч кримських татар до Середньої Азії, знищивши в ешелонах смерті тисячі людей та по...
Захисники та мешканці Мелітопольської громади вже отримують кошти соціальної підтримкиЧитати далі

Захисники та мешканці Мелітопольської громади вже отримують ...

Захисникам та мешканцям Мелітопольської міської територіальної громади  - 169 особам, вже виплатили майже 4 млн.гривень соціальної підтримки за д...
День вишиванки - свято, що об'єднує серцяЧитати далі

День вишиванки - свято, що об'єднує серця

Вишита сорочка несе в собі потужну енергію наших предків, захищаючи нас від лихого.