Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Ремонт на Каховському шосе: з'являться круговий рух, зелені зони та стела

8
773

     В Мелітополі активними темпами продовжується поточний середній ремонт Каховського шосе. В рамках робіт тут буде створено круговий рух, нові зелені зони та встановлять стелу. Хід робіт на об'єкті під час традиційної виїзної наради проінспектували Мелітопольський міський голова Іван Федоров, його заступник Олександр Щербаков та директор департаменту капітального будівництва та житлово-комунального господарства Вікторія Репашевська.

     Іван Федоров зазначив, що найближчим часом всі об'їзні автошляхи на території Мелітополя будуть в хорошому стані.

     - Ремонт об'їзної ми розпочали два роки тому з вулиці Ломоносова, а сьогодні активними темпами ремонтуємо Каховське шосе. За можливість реалізувати цей проєкт Мелітополь завдячує народному депутату України Сергію Мінько та голові Запорізької обласної державної адміністрації Олександру Старуху. Роботи фінансуються за рахунок дорожнього фонду державного бюджету, - розказав Мелітопольський міський голова.

     Директор департаменту капітального будівництва та житлово-комунального господарства Вікторія Репашевська повідомила, що на сьогодні вже відремонтували міст, що був в аварійному стані, встановили бордюри (1100 кв. м), провели фрезерування асфальтового покриття та поклали вирівнювальний шар асфальтобетону. На черзі — асфальтування та формування нових зелених зон.

     Іван Федоров зазначив, що на Каховському шосе за кошти місцевого бюджету також буде створений круговий рух, а при в'їзді в місто з цього боку встановлять стелу. Роботи на об'єкті завершаться до кінця вересня.

 

 

Також за темою

Вшановуємо пам'ять жертв політичних репресійЧитати далі

Вшановуємо пам'ять жертв політичних репресій

Щороку у третю неділю травня Україна вшановує пам'ять мільйонів загублених життів, знищених радянським режимом.
Вшановуємо пам'ять жертв геноциду кримськотатарського народуЧитати далі

Вшановуємо пам'ять жертв геноциду кримськотатарського н...

У 1944 році за два дні радянський режим депортував близько 190 тисяч кримських татар до Середньої Азії, знищивши в ешелонах смерті тисячі людей та по...
Захисники та мешканці Мелітопольської громади вже отримують кошти соціальної підтримкиЧитати далі

Захисники та мешканці Мелітопольської громади вже отримують ...

Захисникам та мешканцям Мелітопольської міської територіальної громади  - 169 особам, вже виплатили майже 4 млн.гривень соціальної підтримки за д...