Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Міський голова проінспектував роботи на об'єктах благоустрою

6
724

     Мелітопольський міський голова Іван Федоров та секретар Мелітопольської міської ради Роман Романов взяли участь у традиційній виїзній нараді. Під час заходу вони ознайомились з ходом реконструкції пологового будинку, загальноосвітньої школи № 15 та зливової каналізації на вулиці Гризодубової.

     Реконструкція Мелітопольського пологового будинку вийшла на фінішну пряму. Сьогодні тут завершуються оздоблювальні роботи, запущені нові модифіковані ліфти, встановлюються система контролю віддаленого доступу в палати, нові меблі та обладнання. На 90 % також завершений благоустрій території: покладена тротуарна плитка, встановлена водостічна система.

     Нагадаємо, загальна вартість ремонтних робіт в пологовому будинку становить 63 млн 150 тис. грн. Левову частку цих коштів — майже 53 млн грн. Мелітополь отримав від Європейського інвестиційного банку. За словами міського голови, пологовий будинок відкриється після реконструкції вже наприкінці травня.

     Наступний об'єкт, який представники влади відвідали з інспекцією — загальноосвітня школа № 15. Іван Федоров запевняє: цей навчальний заклад стане найсучаснішим в місті. На реконструкцію школи виділено 67,6 млн грн. (з них 56,4 млн — Європейський інвестбанк, 11,3 млн — співфінансування з місцевого бюджету). Вже сьогодні будівля закладу утеплена та має яскравий дизайн, підсвічується та радує зеленими насадженнями.

     Тривають оздоблювальні роботи. В спортивній залі змонтована сучасна система вентиляції, а актова зала матиме сцену та за потреби буде трансформуватися в майданчик для проведення різноманітних розважальних та освітніх заходів.

     Директор школи № 15 Наталія Коваль подякувала міському голові за небайдужість та пильну увагу до об'єкту. Яскраві меблі, система рекуперації повітря, розетки на підлозі для безпеки та зручності при роботі з комп'ютерною технікою — лише декілька новинок, що з'являться у навчальному закладі.

     Зміниться і організація прилеглої території. На шкільному подвір'ї школи з'являться сучасний мультиспортивний майданчик, бігові доріжки з гумовим покриттям, місце для занять воркаутом, “зелені класи” для навчання під відкритим небом та зона для ігор учнів початкових класів. Відкриється ЗОШ № 15 після реконструкції вже 1 вересня поточного року.

     Проінспектував міський голова і реконструкцію зливової каналізації на вулиці Гризодубової. Загальна вартість цього проєкту — 14,3 млн грн. Левову частку цієї суми — майже 8,4 млн грн. Мелітополь отримав з обласного екологічного фонду.

     Мелітопольський міський голова подякував народному депутату України Сергію Мінько, голові Запорізької обласної державної адміністрації Олександру Старуху та депутату Запорізької обласної ради, голові депутатської групи “За розвиток Мелітопольського краю” Володимиру Кюрчеву за можливість реалізувати цей значущий проєкт.

     Роботи на об'єкті проводяться в комплексі: будуть замінені зливова каналізація, асфальтове покриття та дорожні бордюри, а також відремонтований тротуар по вул. Гризодубової вздовж ЗОШ-15 (від пр. 50-річчя Перемоги до вул. Ломоносова). Підрядник обіцяє, що всі роботи будуть завершені до 1 серпня.


 


 


 


 


 

Також за темою

Вітаємо зі святом Воскресіння Христового! Читати далі

Вітаємо зі святом Воскресіння Христового!

Мелітопольська міська рада вітає зі Світлим Христовим Воскресінням
Як вберегтися від вибухонебезпечних предметівЧитати далі

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметів

Через збройну агресію рф Україна стала однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами країн. Як вберегтися від небезпеки
У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовжують працювати освітні хаби Читати далі

У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовж...

Вони створені для того, щоб надати можливість кожному юному мешканцю Мелітопольщини отримати якісну освіту, розвинути свої таланти та здібності, а так...