Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Рік досягнень для спортсменів з Мелітополя

3
435

У 2023 році попри війну та чисельні складнощі одразу 42 мелітопольських спортсмена стали переможцями та призерами чемпіонатів і Кубків України та Всеукраїнських змагань. 17 спортсменів підкорили міжнародні турніри, а 15 стали переможцями та призерами чемпіонатів та Кубків Європи та світу.

Крім цього, двом мелітопольцям - Олексію Філоненку та Олександру Зеленському - були присвоєні звання «Майстер спорту України міжнародного класу» з кікбоксингу ІСКА та боксу. А наш земляк Сергій Аверін вперше в історії Мелітополя виконав норму майстра спорту України з дартсу.

- Величезну увагу приділяємо популяризації спорту серед наших дітей. Так, цього року ми відновили роботу секції футболу у Запоріжжі. Юні мелітопольці можуть займатися там безкоштовно в комфортних умовах. Понад 60 мелітопольців шкільного віку були зараховані до спортивних шкіл Запоріжжя на відділення плавання, вільної боротьби, дзюдо, волейболу, баскетболу. У 2023 році у Запоріжжі нам також вдалося організувати ряд міських змагань з різних видів спорту. Попри війну маємо знаходити час та можливості для тренувань та фізичного розвитку. Адже нам потрібна здорова нація, яка зможе побудувати гідне майбутнє, - підбив підсумки Іван Федоров.

Також за темою

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметівЧитати далі

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметів

Через збройну агресію рф Україна стала однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами країн. Як вберегтися від небезпеки
У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовжують працювати освітні хаби Читати далі

У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовж...

Вони створені для того, щоб надати можливість кожному юному мешканцю Мелітопольщини отримати якісну освіту, розвинути свої таланти та здібності, а так...
Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Ukraine"Читати далі

Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Uk...

Благодійники до Великодня передали гуманітарний вантаж для ВПО з Мелітополя