Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

У Мелітополі впроваджується проєкт “Поліцейський офіцер громади”

7
1472

Мелітополь стане першою громадою міського типу, де буде апробований проєкт “Поліцейський офіцер громади”. Задля якісної роботи правоохоронців місто придбало 10 автівок та підготувало чотири територіальні поліцейські станції.

Новенькі “Kia Rio X” правоохоронцям сьогодні, 3 лютого, продемонстрували народний депутат України Сергій Мінько та Мелітопольський міський голова Іван Федоров.

Депутат ВР Сергій Мінько підкреслив, що пріоритетом роботи його команди було і є створення сучасного, затишного, комфортного та європейського міста. Міста, що соціально орієнтоване та безпечне.

 - Соціологічні дослідження демонструють нам, що є величезний запит громадян на безпечність — у домах, на вулицях та мікрорайонах. Це ті аспекти, які були в роботі дільничних офіцерів поліції. На жаль, сьогодні інституту дільничних вже не існує. Тому разом з Головним управлінням Нацполіції у Запорізькій області ми ініціювали впровадження у Мелітополі пілотного проєкту для підвищення рівня безпеки - “Поліцейський офіцер громади”. Цей проєкт нам допомагають реалізовувати наші партнери з Проєкту розвитку ООН. Наша участь — придбання автівок для офіцерів громад. Впевнений, що це наблизить поліцейських до мешканців міста та їх проблем. А головне — підвищить громадський порядок та безпеку у місті, - впевнений Сергій Анатолійович.

Мелітопольський міський голова Іван Федоров зазначив, що для якісної роботи поліцейських офіцерів громади у Мелітополі за підтримки ПРООН вже відремонтовані чотири територіальні поліцейські станції. Вони знаходяться за адресами: вул. Чкалова, 168; вул. Олеся Гончара, 77; вул. Дружби, 222; вул. Івана Алексеєва, 30. Станції вже забезпечені оргтехнікою, найближчим часом будуть оснащенні меблями. Таким чином місто не лише придбало для офіцерів громади транспортні засоби, а й забезпечило їм комфортні умови для роботи у різних районах міста.

Начальник Мелітопольського районного управління поліції полковник поліції Андрій Бідило зазначив, що цього року для нового підрозділу за допомогою міста та ПРООН відремонтують ще один пункт. Загалом нести службу у цьому підрозділі у Мелітополі будуть 20 офіцерів громад, які вже пройшли навчання. Головна мета їх роботи — безпека громади. І звітувати вони будуть саме перед громадою.

Андрій Миколайович також зауважив, що такого сучасного транспорту і у такій кількості у Мелітопольському районному управлінні поліції ще не було. Тут і автоматична коробка передач, і підігрів сидінь. На закупівлю автівок місто витратило близько 5 млн гривень. Ці транспортні засоби вироблені Запорізьким автомобілебудівним заводом. Найближчим часом вони будуть передані на баланс Нацполіції.

Також за темою

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметівЧитати далі

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметів

Через збройну агресію рф Україна стала однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами країн. Як вберегтися від небезпеки
У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовжують працювати освітні хаби Читати далі

У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовж...

Вони створені для того, щоб надати можливість кожному юному мешканцю Мелітопольщини отримати якісну освіту, розвинути свої таланти та здібності, а так...
Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Ukraine"Читати далі

Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Uk...

Благодійники до Великодня передали гуманітарний вантаж для ВПО з Мелітополя