Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Відбулась сесія Мелітопольської міської ради

5
885

Сьогодні відбулось засідання шістнадцятої чергової сесії Мелітопольської міської ради. Депутати розглянули актуальні питання життєдіяльності міста.

На початку сесії Мелітопольський міський голова Іван Федоров зазначив, що 29 січня в Україні відзначають річницю бою під Крутами. І для нашого народу він став уособленням відваги та самопожертви молоді в боротьбі за незалежність нашої держави.

- Ця успішна оборонна операція змогла зупинити наступ переважаючих сил ворога, завдяки чому представники УНР підписали Брестський мирний договір. Цей документ — визнання самостійної Української Народної Республіки суб’єктом міжнародних відносин.

Сміливість та жертовність учасників тих подій стала прикладом для майбутніх поколінь захисників України. І сьогодні наша держава має таких героїв — це видатні кіборги та всі ті, хто ціною власного життя захищає її незалежність та територіальну цілісність. Прошу вшанувати хвилиною мовчання всіх тих, хто у різні часи поклав життя за суверенітет та майбутнє України, - закликав депутатський корпус міський голова..

Під час сесії народні обранці розглянули земельні та фінансові питання, питання комунальної власності та блок програм.

 

Також за темою

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметівЧитати далі

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметів

Через збройну агресію рф Україна стала однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами країн. Як вберегтися від небезпеки
У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовжують працювати освітні хаби Читати далі

У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовж...

Вони створені для того, щоб надати можливість кожному юному мешканцю Мелітопольщини отримати якісну освіту, розвинути свої таланти та здібності, а так...
Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Ukraine"Читати далі

Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Uk...

Благодійники до Великодня передали гуманітарний вантаж для ВПО з Мелітополя