Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Працівників державної виконавчої служби привітали з професійним святом

7
982

17 грудня відзначається День працівника державної виконавчої служби. З професійним святом їх привітали голова Мелітопольської районної державної адміністрації Ігор Судаков і перший заступник Мелітопольського міського голови Ірина Рудакова. Складно недооцінити роль органів державної виконавчої служби у забезпеченні виконання рішень судів, третейських судів, інших органів та посадових осіб. Від компетентності, сумлінності та неупередженості державних виконавців залежить своєчасність і повнота виконання судових рішень, а відтак – забезпечення дотримання прав та свобод громадян.

Ірина Володимирівна передала вітання від міського голови Івана Федорова з професійним святом. Відмітила складність професії, адже працівники виконавчої служби кожен день стикаються з різними долями людей, пропускають через себе їх проблеми, тому так важливо знаходити потрібні слова. Побажала здоров’я та миру і злагоди в кожній родині.

За сумлінну та наполегливу працю, професіоналізм, високорозвинене почуття обов’язку, надійність у вирішенні завдань повсякденної діяльності, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди відзначення Дня працівника державної виконавчої служби почесною грамотою виконавчого комітету нагородили заступників начальника Мелітопольського відділу державної виконавчої служби Наталлю Садомову, Вікторію Долю, Юлію Гнідаш. Подяка голови Мелітопольської районної державної адміністрації оголошена Державним виконавцям Олені Капасюк, Тетяні Гаркуші, Карині Павловій.

 

 

Також за темою

До уваги ВПО, які мають право на допмогу, але не отримали їїЧитати далі

До уваги ВПО, які мають право на допмогу, але не отримали її

Якщо виплату допомоги на проживання не продовжено автоматично, вразливим категоріям громадян необхідно звернутися в органи соцзахисту
Вітаємо зі святом Воскресіння Христового! Читати далі

Вітаємо зі святом Воскресіння Христового!

Мелітопольська міська рада вітає зі Світлим Христовим Воскресінням
Як вберегтися від вибухонебезпечних предметівЧитати далі

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметів

Через збройну агресію рф Україна стала однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами країн. Як вберегтися від небезпеки