Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Колектив Мелітопольського міськрайонного суду привітали із професійним святом

8
933

Сьогодні, 15 грудня, в Україні відзначають День працівників суду. Із професійним святом колектив Мелітопольського міськрайонного суду привітали заступник міського голови Михайло Семікін і голова Мелітопольської районної ради Сергій Прийма.

З вітальним словом до колег звернувся голова Мелітопольського міськрайонного суду Ігор Бахаєв. Він подякував колективу за злагоджену роботу, побажав міцного здоров'я та покращення умов праці.

Від імені Мелітопольського міського голови Івана Федорова колектив суду привітав заступник міського голови Михайло Семікін:

- Я впевнений, що високий професіоналізм, вірність ідеалам правди і справедливості, мудрість та відповідальність за долю кожної людини є запорукою вашої роботи. Бажаю вам міцного здоров'я та високих результатів!

За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розбудову правової держави, зразкове виконання службових обов’язків, пов’язаних із реалізацією державної правової політики, та з нагоди відзначення Дня працівників суду почесними грамотами виконавчого комітету нагородили: помічника голови Мелітопольського міськрайонного суду Ольгу Олійник, секретарів судового засідання Наталю Горбань і Людмилу Арифову, судових розпорядників Олексія Любезного та Анатолія Єфимова, діловода Любов Сафонову, прибиральниць службових приміщень Надію Фесенко та Людмилу Батюк, робітника з комплексного обслуговування й ремонту будинків Олега Ухіна.

Грамотами Мелітопольської районної ради нагородили: керівника апарату суду Анжелу Бєлінську, спеціалістів Валентину Бахаєву та Ірину Рябко, секретарів судового засідання Галину Бондаренко, Валентину Макаренко та Ірину Захарову, архіваріуса Тетяну Розанову, прибиральницю службових приміщень Наталію Кондакову, капрала служби судової охорони Івана Данилова та сержанта служби судової охорони Олександра Чернишова.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток судової влади подяки голови Мелітопольської районної державної адміністрації були оголошені: старшому секретарю Ірині Фурсовій, секретарям Маргариті Дмитрієвій, Анжеліці Васильєвій, Людмилі Миколюк, Надії Бурдюговій та архіваріусу Валентині Савченко.

Також за темою

Вшановуємо пам'ять жертв геноциду кримськотатарського народуЧитати далі

Вшановуємо пам'ять жертв геноциду кримськотатарського н...

У 1944 році за два дні радянський режим депортував близько 190 тисяч кримських татар до Середньої Азії, знищивши в ешелонах смерті тисячі людей та по...
Захисники та мешканці Мелітопольської громади вже отримують кошти соціальної підтримкиЧитати далі

Захисники та мешканці Мелітопольської громади вже отримують ...

Захисникам та мешканцям Мелітопольської міської територіальної громади  - 169 особам, вже виплатили майже 4 млн.гривень соціальної підтримки за д...
День вишиванки - свято, що об'єднує серцяЧитати далі

День вишиванки - свято, що об'єднує серця

Вишита сорочка несе в собі потужну енергію наших предків, захищаючи нас від лихого.