Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

25-а бригада військової частина А3840 відзначає 30-у річницю

5
904

     Бригада транспортної авіації базується у Мелітополі з 1959 року. Сьогодні вона відзначає 80-річчя з дня формування полку і 30-у річницю існування у незалежній Україні.
   Заступник Мелітопольського міського голови Михайло Семікін привітав колектив :
- Ваша частина має славетну бойову історію. Хочу подякувати вашим сім'ям за мужність, терпіння, вміння чекати в складні для нашої країни часи. Хочу побажати всім міцного здоров'я, миру, сил на виконання всього замріяного та нових професійних звершень,- привітав військовослужбовців Михайло Олександрович.
   За успіх у бойовій підготовці, високу професійну майстерність, сумлінне виконання конституційного обов'язку із захисту України, її незалежності і територіальної цілісності та з нагоди відзначення 30-ї річниці з дня формування військової частини медалями “За службу в Україні” були нагороджені командир військової частини полковник Дмитро Мимриков, заступник командира батальйону зв'язку та радіотехнічного забезпечення майор Андрій Павлій, відповідальний виконавець відділення персоналу, старший солдат Світлана Патяка, начальник фінансового відділу, головний бухгалтер Святослав Каленик, лікар військової частини Валерій Дирін.

Також за темою

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметівЧитати далі

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметів

Через збройну агресію рф Україна стала однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами країн. Як вберегтися від небезпеки
У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовжують працювати освітні хаби Читати далі

У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовж...

Вони створені для того, щоб надати можливість кожному юному мешканцю Мелітопольщини отримати якісну освіту, розвинути свої таланти та здібності, а так...
Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Ukraine"Читати далі

Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Uk...

Благодійники до Великодня передали гуманітарний вантаж для ВПО з Мелітополя