Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

З 8 листопада заклади загальної середньої та позашкільної освіти міста продовжують освітній процес з використанням очно-дистанційної форми навчання

8
1413

Відповідно до пунктів 22, 3 та 35 постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) та рішення позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 04.11.2021 протокол № 33 вирішили:

  1. Рекомендувати закладам загальної середньої та позашкільної освіти міста Мелітополя розглянути на педагогічній раді питання щодо продовження освітнього процесу у закладах загальної середньої та позашкільної освіти з 08.11.2021 року з використанням очно-дистанційної форми навчання.
  2. Управлінню культури та молоді Мелітопольської міської ради Запорізької області розглянути питання щодо організації роботи закладів позашкільної, закладів клубного типу (заняття в колективах) з 08.11.2021 за змішаною формою навчання.
  3. Управлінню фізичної культури та спорту Мелітопольської міської ради Запорізької області розглянути питання щодо переведення навчально-тренувальних занять в ДЮСШ з 08.11.2021 року на змішану форму навчання.
  4. З 08.11.2021 року здійснювати перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у звичному режимі за обовʼязковою наявністю для водіїв та пасажирів негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години; або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації; або документа, що підтверджує отримання однієї дози дводозної вакцини; чи міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою  дводозної вакцини (жовті сертифікати) або однією дозою однодозної вакцини чи двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

Для учнів навчальних закладів м. Мелітополя до 18 років здійснювати перевезення на міських автобусних маршрутах загального користування при наявності довідки з навчального закладу.

Перевізник несе відповідальність:

  • за наявність у водіїв необхідних дозвільних документів;
  • за забезпечення водіїв засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками;
  • за використанням пасажирами під час перевезення засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно.

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг