Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

З 8 листопада заклади загальної середньої та позашкільної освіти міста продовжують освітній процес з використанням очно-дистанційної форми навчання

5
1386

Відповідно до пунктів 22, 3 та 35 постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) та рішення позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 04.11.2021 протокол № 33 вирішили:

  1. Рекомендувати закладам загальної середньої та позашкільної освіти міста Мелітополя розглянути на педагогічній раді питання щодо продовження освітнього процесу у закладах загальної середньої та позашкільної освіти з 08.11.2021 року з використанням очно-дистанційної форми навчання.
  2. Управлінню культури та молоді Мелітопольської міської ради Запорізької області розглянути питання щодо організації роботи закладів позашкільної, закладів клубного типу (заняття в колективах) з 08.11.2021 за змішаною формою навчання.
  3. Управлінню фізичної культури та спорту Мелітопольської міської ради Запорізької області розглянути питання щодо переведення навчально-тренувальних занять в ДЮСШ з 08.11.2021 року на змішану форму навчання.
  4. З 08.11.2021 року здійснювати перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у звичному режимі за обовʼязковою наявністю для водіїв та пасажирів негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години; або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації; або документа, що підтверджує отримання однієї дози дводозної вакцини; чи міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою  дводозної вакцини (жовті сертифікати) або однією дозою однодозної вакцини чи двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

Для учнів навчальних закладів м. Мелітополя до 18 років здійснювати перевезення на міських автобусних маршрутах загального користування при наявності довідки з навчального закладу.

Перевізник несе відповідальність:

  • за наявність у водіїв необхідних дозвільних документів;
  • за забезпечення водіїв засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками;
  • за використанням пасажирами під час перевезення засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно.

Також за темою

До уваги зацікавлених осіб!Читати далі

До уваги зацікавлених осіб!

Відбудеться засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені (пошкоджені) об’єкти нерухомого майна
Представники обдарованої молоді отримали стипендію міського головиЧитати далі

Представники обдарованої молоді отримали стипендію міського ...

32 кращих представника обдарованої молоді, які мають значні особисті здобутки та популяризують місто, отримають стипендію Мелітопольського міського го...
У віртуальному просторі почав діяти новий проєкт з кібербезпеки BRAMA (БРАМА)Читати далі

У віртуальному просторі почав діяти новий проєкт з кібербезп...

Громадяни, приватний та державний сектор об'єдналися для протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі