Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Михайло Семікін про особливості роботи спортивних шкіл, секцій та гуртків

8
585

    Заступник Мелітопольського міського голови Михайло Семікін розповів про особливості  роботи спортивних шкіл, секцій та гуртків у новому навчальному році.
     За словами Михайла Семікіна, сьогодні у Мелітополі функціонують більше 50 організацій спортивного спрямування різних форм підпорядкування. Систематично відвідують їх близько 8 тисяч дітей, з яких 3000 займаються на базі спортивних шкіл.
    - Перелік спортивних послуг постійно розширюється. На території спортивного комплексу на базі ДЮСШ-3 з'являються нові секції - вільна боротьба, сумо та плавання. У водноспортивному комплексі відкрита секція підводного плавання. Крім того, найближчим часом буде відкрите відділення триатлону на базі ДЮСШ-3, - розповів Михайло Семікін.
Михайло Олександрович додав, що для окремих категорій відвідувачів водноспортивного комплексу діють пільги. Так, для пенсіонерів ціна відвідування становить 80 грн., знижка для багатодітних сімей - 10 %, дружин і дітей учасників АТО - 50 %, дітей загиблих в АТО та дітей-сиріт -100 %.
   Для відвідування водноспортивного комплексу дорослим необхідно мати медичну довідку від сімейного лікаря, дерматолога та документи, що посвідчують особу; дітям до 16 років - медичну довідку форми 028, копію свідоцтва про народження.
    Займатися діти також можуть у клубах за місцем проживання. У Мелітополі їх 7: «Буревісник», «Черешенька», «Червона гвоздика», «Факел», «Юність», «Антей» та «Молодіжний».

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.