Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Десята чергова сесія Мелітопольської міської ради

8
1032

20.08.2021 року о 10.00 у залі засідань виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області за адресою: вул. М. Грушевського, 5, відбудеться засідання десятої чергової сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання.

Засідання транслюватиметься онлайн.

 

До уваги представників ЗМІ!

У зв’язку з необхідністю дотримання карантинного режиму прохання утриматись від відвідування будівлі виконкому та скористатись онлайн-трансляцією.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. КАДРОВІ ПИТАННЯ:

Про затвердження на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Доп. БУРЯК Н. - начальник відділу кадрів.

2. Про надання земельним ділянкам статусу «вимушеної невідповідності вимогам Зонінгу».

Доп. БЕСПЕРСТОВА О. - начальник управління містобудування та архітектури.

3. ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ.

Доп. МАЛАХОВА Я. – директор КП «Комунальна власність».

4. КОМУНАЛЬНІ ПИТАННЯ:

4/1. Про включення нового об’єкта до переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації на аукціоні.

4/2. Про нарахування орендної плати.

4/3. Про внесення змін до рішення 8 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VІІІ скликання від 29.06.2021 № 3/5 «Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної до комунальної власності Мелітопольської територіальної громади об’єкта незавершеного будівництва по вул. Інтеркультурній, 106».

Доп. ПРИХОДЬКО Т. – заступник директора КП «Комунальна власність».

5. ПРОГРАМИ:

5/1. Про внесення змін до рішення 6 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 29.04.2021 №5/5 «Про затвердження міської програми «Підтримка, розвиток та співфінансування комунального некомерційного підприємства «Мелітопольський міський пологовий будинок» Мелітопольської міської ради Запорізької області» у новій редакції, втрату чинності рішення 1 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 17.12.2020 №7/18 та рішення 4 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 26.02.2021 № 5/7».

5/2. Про внесення змін до рішення 1 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 17.12.2021 №7/19 «Про затвердження міської програми «Фінансова підтримка закладів охорони здоров’я, що надають первинну медичну допомогу».

5/3. Про внесення змін до рішення 1 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 17.12.2021 №7/24 «Про затвердження міської програми «Проведення лабораторної діагностики коронавірусної хвороби (COVID-19) певним категоріям населення м. Мелітополя».

Доп. СЕЛЕВИЧ С. - виконуючий обов’язки начальника відділу охорони здоров’я Мелітопольської міської ради Запорізької області, заступник начальника з організаційно - методичної роботи.

5/4. Про затвердження міської програми «Відшкодування частини суми кредитів, відсоткових ставок за кредитами, залученими об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків м. Мелітополя в кредитно-фінансових установах на реалізацію проєктів за Програмою підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім» державної установи «Фонд енергоефективності» на 2021-2029 роки» та втрату чинності рішення 52 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 18.11.2019 № 7/49.

Доп. ЗАХАРЧУК Ю. - начальник управління соціально-економічного розвитку міста.

6. ФІНАНСОВІ ПИТАННЯ:

6/1. Про надання комунальному підприємству «Аптеки МЛТ» Мелітопольської міської ради Запорізької області дозволу на отримання кредитного ліміту на поточний рахунок.

Доп. ДОЛОМАН Н. - директор КП «Аптеки МЛТ» ММР ЗО.

6/2. Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству «Центр лікувально-діагностичної та лабораторної медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області на отримання кредиту у формі овердрафту.

6/3. Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству «Мелітопольський міський пологовий будинок» Мелітопольської міської ради Запорізької області на отримання кредиту у формі овердрафту.

6/4. Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області на отримання кредиту у формі овердрафту.

Доп. СЕЛЕВИЧ С. - виконуючий обов’язки начальника відділу охорони здоров’я Мелітопольської міської ради Запорізької області, заступник начальника з організаційно - методичної роботи.

6/5. Про внесення змін до рішення 1 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 17.12.2020 № 8/2 «Про бюджет Мелітопольської міської територіальної громади на 2021 рік (08568000000)».

Доп. ЧАБАН Я. – начальник фінансового управління.

7. Про затвердження договору про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільного проєкту.

Доп. ЗАХАРЧУК Ю. - начальник управління соціально-економічного розвитку міста.

8. ПОЛОЖЕННЯ ТА СТАТУТИ:

8/1. Про внесення змін до рішення 47 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIІ скликання від 29.03.2019 № 10.

Доп. ГРОМИКО О. - начальник відділу з благоустрою та екології.

8/2. Про затвердження Положення управління соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 38 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 30.03.2018 № 11/2.

Доп. ДОНЕЦЬ І. - начальник управління соціального захисту населення ММР ЗО.

8/3. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Центр лікувально-діагностичної та лабораторної медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 54 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 28.02.2020 №6/5 «Про затвердження статуту комунального некомерційного підприємства «Центр лікувально-діагностичної та лабораторної медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції».

8/4. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Мелітопольський міський пологовий будинок» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 54 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 28.02.2020 №6/2 «Про затвердження статуту комунального некомерційного підприємства «Мелітопольський міський пологовий будинок» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції».

8/5. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Мелітопольська міська стоматологічна поліклініка» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 3 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VІII скликання від 29.01.2021 № 8/2 «Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Мелітопольська міська стоматологічна поліклініка» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 54 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 28.02.2020 №6/3 «Про затвердження статуту комунального некомерційного підприємства «Мелітопольська міська стоматологічна поліклініка» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції».

8/6. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 8 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 29.06.2021 № 5/1 «Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 5 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 26.03.2021 №8 «Про затвердження Cтатуту комунального некомерційного підприємства «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 54 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 28.02.2020 №6/4 «Про затвердження статуту комунального некомерційного підприємства «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції».

8/7. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності п. 3 рішення 3 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 29.01.2021 №8/1 «Про зміну найменування, юридичної адреси та затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції».

Доп. СЕЛЕВИЧ С. - виконуючий обов’язки начальника відділу охорони здоров’я Мелітопольської міської ради Запорізької області, заступник начальника з організаційно - методичної роботи.

9. Про затвердження Стратегії удосконалення та розвитку системи надання соціальних послуг Мелітопольської міської територіальної громади Запорізької області до 2027 року.

Доп. ДОНЕЦЬ І. - начальник управління соціального захисту населення ММР ЗО.

ДЕПУТАТСЬКІ ЗАПИТИ.

РІЗНЕ.

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.