Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Оголошується прийом документів на призначення стипендії Мелітопольського міського голови

9
1262

З метою підтримки та розвитку студентської (учнівської) молоді міста, її заохочення до громадської, наукової, творчої діяльності та підвищення спортивних досягнень та з нагоди відзначення Дня студента, управління культури та молоді Мелітопольської міської ради повідомляє про початок збору документів від кандидатів з числа студентів (учнів) вищих навчальних закладів, коледжів, закладів професійно-технічної освіти міста на отримання разової стипендії Мелітопольського міського голови для обдарованої молоді міста, відповідно до Положення, що додається.

Документи приймаються в друкованому та електронному вигляді за адресою: майдан Перемоги, 4 (ПК ім. Т.Г. Шевченка, каб. 16), з 25.10.2021 до 05.11.2021 email: [email protected], тема листа «Стипендія_ПІБ».

Крім того наголошуємо, що кандидати особисто приносять документи до управління культури та молоді Мелітопольської міської ради.

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.