Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Створюємо ліси разом!

9
829

На виконання Указу Президента України «Про деякі заходи щодо збереження та відтворення лісів» з 01 жовтня по 31 листопада проходить Всеукраїнська акція «Створюємо ліси разом». Стартуватиме акція й у Державному підприємстві «Мелітопольське лісове господарство».

Лісівники лісгоспу спільно з народними депутатами України, представниками органів місцевого самоврядування та представниками ОТГ області планують висадити 1,5 мільйона дерев на території більш ніж 350 гектар.

Головним заходом акції є створення лісових насаджень, висадка дерев, поширення цієї теми серед усіх верств населення, аби змінити екосвідомість людей для шанобливого ставлення до природи.

Протягом акції усі охочі можуть долучитися до благородної місії створення лісів. Лісівники ДП «Мелітопольське лісове господарство» запрошують взяти участь у осінній посадці лісу! Участь у заході дозволить кожному учаснику відчути себе лісівником та внести посильний вклад у створення лісів.

Всі заходи в рамках акції проводяться з дотриманням всіх карантинних та обмежувальних заходів.

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.