Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Мелітопольські вчителі отримали обласні премії та нагороди

9
1055

До Дня працівників освіти 35 найкращих педагогів Запорізької області отримали премії та нагороди. Серед них і вчителі об'єднаного Мелітопольського району.

Кращих представників педагогічної сфери вітали 29 вересня у концертному залі ім. Глінки голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух та голова Запорізької обласної ради Олена Жук.

Олександр Старух подякував працівникам освіти за щоденну працю та внесок у розвиток та навчання майбутніх поколінь.

- Вітаю з цим святом освітян, вчителів та викладачів, всіх тих, на кого покладено завдання передавати майбутнім поколінням знання, навички та безцінний досвід! Сто років тому у нас ще не було такої системи освіти, яка давала можливість кожному вчитися читати та писати. А вже сьогодні у нас є декілька поколінь професійних педагогів. Я впевнений, що всі досягнення нашого регіону стали можливими і завдяки вам та вашим вихованцям. Кожен з вас дав своїм учням ті знання та досвід, які допомогли їм реалізуватися у своєму житті. Тому сьогодні хочу побажати всім міцного здоров'я в цей непростий час та лише вдячних вихованців. Зі святом! – привітав педагогів Олександр Старух.

З нагоди свята та за високі досягнення на професійній стезі кращих освітян відзначили грамотами та подяками. Серед них і освітяни об'єднаного Мелітопольського району.

Так, подяка Міністерства освіти і науки України була оголошена директору Мелітопольського ліцею-інтернату Тамарі Кондрашовій.

17 педагогів отримали щорічні обласні педагогічні премії. Серед них завідуюча еколого-натуралістичним відділом Центру позашкільної освіти Вікторія Борматова та вчитель Костянтинівського ліцею “Ерудит” Світлана Беляєва.

Пам'ятні відзнаки отримали також 5 переможців і лауреатів другого (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021», в тому числі директор Мелітопольської спеціалізованої школи № 23 Олена Тюрина та вчитель математики НВК № 16 Юлія Тонких.

Вітаємо переможців!

 

 

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.