Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Мелітополь приймає Генерального Консула Республіки Польща у Харкові

8
980

Сьогодні у Мелітопольському виконавчому комітеті відбулась робоча зустріч керівництва міста з Генеральним Консулом Республіки Польща у Харкові Пьотром Стаханчиком та віце-консулом Генерального Консульства Республiки Польща у Харкoві Барбарою Качмарчик. Поважних гостей вітали Мелітопольський міський голова Іван Федоров, його заступники Ірина Рудакова та Михайло Семікін, і секретар Мелітопольської міської ради Роман Романов.

Іван Федоров зазначив, що Генеральний Консул Республіки Польща у Харкові Пьотр Стаханчик перебуває у Мелітополі вже кілька днів та взяв участь у святкуванні його 237-річчя, тому може детально вивчити та проаналізувати ситуацію у нашому місті.

 - Радий вітати вас у виконавчому комітеті! Мелітополь є інтеркультурною столицею України: на території нашого міста проживають представники більше 100 національностей і всі вони живуть у мирі, злагоді та повному порозумінні. У нас велика польська діаспора, яка займає дуже активну позицію у громадському житті міста. За останні декілька років ми налагодили з Польщею і економічні зв’язки. Здебільшого це переваги безвізу, проте він має і недоліки -  вважаю, що маємо спільно попрацювати, аби наші трудові сили залишалися у нас і тут створювали продукт, - привітав поважних гостей міський голова.

Іван Федоров запевнив, що вся команда керівництва Мелітополя націлена на плідну співпрацю з Польською Республікою задля розвитку економічних, культурних та соціальних зв’язків.

Генеральний Консул Республіки Польща у Харкові Пьотр Стаханчик подякував міському голові за теплий прийом та поділився своїми враженнями від нашого міста.

 - Це дуже цікавий візит. Ми багато чули про Мелітополь та його розвиток протягом останніх років. Мали змогу на власні очі побачити, як добре працюєте ви та ваша команда. Ми зустрічали багато людей, вони всі у захваті від змін у своєму місті.  І я радий, що ми мали змогу взяти участь у святкуванні Дня міста. Мелітополь гарне місто, але, я впевнений, він стане ще кращим, - зазначив Пьотр Стаханчик.

Разом з керівництвом міста Генеральний Консул Республіки Польща у Харкові обговорили роботу Посольства та шляхи подальшої співпраці з Мелітополем.

 

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.