Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

ID-картка – обов’язкова умова для участі в ЗНО-2022

8
661

Незабаром розпочнеться реєстрація школярів для зовнішнього незалежного оцінювання. Щоб зареєструватися для участі в ЗНО, потрібно підготувати комплект реєстраційних документів, який, окрім іншого, обов’язково має містити завірену копію паспорта громадянина України.

Для оформлення ID-картки по досягненню 14 років (вперше) існує простий алгоритм, потрібно:

- здійснити запис до електронної черги на сайті ДМС dmsu.gov.ua (електронна черга), обравши найзручнішу для вас дату та час;

- захопити необхідні документи та звернутися в обраний день до підрозділу Міграційної служби;

- в реальному часі самостійно простежити оформлення вашого документа (сайт ДМС розділ «Перевірка стану оформлення документів») та отримати зручний сучасний паспорт-ID-картку.

Якщо підліток на момент оформлення паспорта ще не має реєстраційного номера облікової картки платника податків, можна також скористатися комплексною послугою ID -14, яку надають в Мелітопольському міському відділі Міграційної служби, – оформити паспорт з одночасним присвоєнням ідентифікаційного коду. Ця послуга, як і саме оформлення паспорта вперше в 14 років, є безкоштовною.

Нагадаємо, що паспорт, який оформлюється вперше, видається не пізніше ніж через 20 робочих днів з дня оформлення заяви-анкети для його отримання. Тож не зволікайте і звертайтеся до наших підрозділів вже зараз.

За додатковою інформацією ви можете телефонувати за номером: (0619)42-63-01.

Мелітопольський МВ УДМС України в Запорізькій області чекає на вас за адресою: м. Мелітополь, вул. Чернишевського, 26 (вхід до відділу з лівого фасаду будівлі).

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.