Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Мелітопольці — серед переможців обласного конкурсу «Батько року»

8
659

У Запорізькій обласній раді підвели підсумки конкурсу «Батько року». Переможцями у різних номінаціях стали 48 чоловіків. Серед них і представники об'єднаного Мелітопольського району.

Обласний конкурс “Батько року” приурочений до Дня батька, що відзначається в Україні у третю неділю вересня. Серед 70 претендентів конкурсна комісія обрала 48 переможців. Кращих батьків визначали серед металургів, рятівників, військовослужбовців, представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, агропромислового комплексу, освіти і науки, охорони здоров'я, спортсменів, волонтерів та ін.

Серед нагороджених — мешканці Мелітополя та об'єднаного Мелітопольського району. Так, у номінації “Батько — справжній козак” переміг Сергій Чурсін з Веселівської селищної ради. У номінації “Батько — військовослужбовець, працівник Збройних Сил України” кращими стали одразу три мелітопольця: Віталій Макаров (в/ч 3033), В'ячеслав Шведюк (Мелітопольський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки) та Володимир Рябуха (в/ч А3840).

Серед батьків — представників органів місцевого самоврядування перемогу отримав і Дмитро Овчарин (Чкаловська сільська рада Мелітопольського району), у категорії “Батько — працівник культури і мистецтва” — Анатолій Кузнєцов (Таврійський старостинський округ № 7 Якимівської селищної ради Мелітопольського району).

Відзначили мелітопольців і у номінації “Батько — спортсмен”. Тут кращими стали Денис Полєщук (управління фізичної культури та спорту Мелітопольської міської ради) та Валерій Газаєв (Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Дмитра Моторного). А серед працівників правоохоронних, судових органів, нотаріату та адвокатури одним з переможців став Дмитро Лобинцев з Приазовської селищної ради Мелітопольського району.

За вагомий внесок у розвиток Запорізької області, гармонійне поєднання статусів сім’янина та успішного чоловіка переможці обласного конкурсу отримали дипломи.

Зазначимо, що претендувати на звання “Батько року” можуть чоловіки, які своєю діяльністю здійснюють значний внесок у розвиток державотворення, економіки, освіти, культури, спорту, є лідерами в різних галузях, впливають на громадське життя області.

 

 

 

 

 

 

 

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.