Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Розпочато соціальну акцію «Помітні пішоходи - запорука безпеки дорожнього руху в Мелітополі»

7
734

Соціальну акцію «Помітні пішоходи - запорука безпеки дорожнього руху в Мелітополі» розпочато. Серед городян міста було розповсюджено світловідбиваючі стрічки.

Вчасна візуальна ідентифікація пішоходів є запорукою безпеки всіх учасників дорожнього руху. Формуємо нову культуру учасників дорожнього руху, і в першу чергу пішоходів, разом!

За статистикою Нацполіції, у 2020 році в Мелітополі кількість наїздів на пішоходів збільшилася на 76 % у порівнянні з 2019 роком, а кількість ДТП з постраждалими пішоходами збільшилася на 78 %, причому кількість поранених у наслідок таких аварій зросла на 82 %. Здебільшого причиною стає погана видимість пішоходів через слабке освітлення проїзної частини, особливо через погодні умови, у сутінках та вночі.

Ця публікація підготовлена у межах проєкту «Створення безпечних умов пересування у темний час доби для пішоходів і водіїв міста, шляхом популяризації використання світловідбивних елементів як елементу одягу», який реалізується громадською організацією «Запорізька обласна федерація скандинавської ходьби»  за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. 

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.