Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Співробітників “Мелітопольгазу” привітали з професійним святом

8
682

Сьогодні, 10 вересня, колектив ПрАТ “Мелітопольгаз” приймав вітання з приводу Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України. Вітали людей, які зв’язали своє життя з цією професією, голова Мелітопольської райдержадміністрації Ігор Судаков та заступник Мелітопольського міського голови Олександр Щербаков.

Першим до колективу звернувся керівник Олег Квач, який зараз виконує обов’язки голови правління ПрАТ “Мелітопольгаз”. Він побажав працівникам здоров’я, успіхів у їх нелегкій справі та достойної заробітної плати. Олег Валентинович виконав почесну місію нагородження, вручивши найкращим співробітникам грамоти від НАК “Нафтогаз України” та від ПрАТ “Мелітопольгаз”.

— Я хочу подякувати кожному з вас за вашу щоденну працю. Вона дійсно складна та дуже важлива, тому що перш за все — це безпека. На жаль, не всі абоненти розуміють місію, яку ви виконуєте. Бо коли в домі тепло, на газовій плиті стоїть чайник, який кипить, їм здається, що все добре, ніхто нічого не робить, воно саме туди йде, але насправді це ваша щоденна кропітка праця, — звернувся до присутніх голова Мелітопольської райдержадміністрації.

Після слів привітання Ігор Судаков вручив працівникам подяки Запорізької облдержадміністрації та Мелітопольської районної ради. А почесні грамоти виконавчого комітету Мелітопольської міської ради співробітники отримали з рук Олександра Щербакова.

 

 

 

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.