Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Держпродспоживслужба запустила чат-бот

8
740

Чат-бот доступний у додатку Telegram за посиланням: @derzhspozhivsluzhba_bot. Для того, щоб відправити звернення, необхідно обрати його тип (заява, скарга, пропозиція), вказати ім’я, адресу, телефон та детально описати проблему, зазначивши назву й адресу компанії. До заяви можна додавати фото або документи. Держпродспоживслужба обов’язково відреагує.

Відеоінструкція доступна на YouTube-каналі Держпродспоживслужби: https://www.youtube.com/watch?v=IKupgfz-qL0 або на сторінці Служби в Facebook.

Оскільки захист прав споживачів є одним із ключових напрямків діяльності Держпродспоживслужби, чат-бот є зручним інструментом комунікації між Службою та споживачем.

Це один із діджитал-компонентів, над яким сьогодні працює Держпродспоживслужба для того, щоб кожен споживач швидко та зручно міг захистити свої права.

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.