Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Представників бізнесу привітали з Днем підприємця

9
891

       У конференц-залі оновленого Палацу культури залізничників 3 вересня підвели підсумки традиційного конкурсу “Кращий підприємець року” та нагородили керівників передових місцевих підприємств у номінаціях: "Партнерство та розвиток”, “Кращий платник податків” “Кращий роботодавець”, “Краща інновація”, “Вдалий стартап”, “Амбасадор”.
        Народний депутат України Сергій Мінько привітав представників бізнесу з прийдешнім Днем підприємця:

      - Шановні бізнесмени, хочу вас привітати с вашим професійним святом, поспілкуватися, поділитися ідеями.  На жаль, нам з вами не вдається часто бачитися, Зазвичай офіційні зустрічі.  Ми тут зібрались, щоб відзначити кращих представників бізнесу та підприємств, - сказав Сергій Анатолійович та розпочав царемонію нагородження.
        У номінації “Кращий платник податків” депутат Верховної Ради України нагородив переможців — засновника та директора ТОВ «ТАРА» Еріка Мартіросяна, директора ТОВ «Біол» Олега Шостака та директора ТОВ «Руслан-Комплект» Вадима Ялпачика.
Почесне звання «Амбасадор Мелітополя» отримав генеральний директор групи компаній «Турбоком» Володимир Овчаренко. У номінації «Партнерсво та розвиток» нагороду одержала засновниця компанії “Укрфаворіт” Олена Ісаєва.
      Привітав підприємців і міський голова Іван Федоров. Він зауважив, що по багатьом показникам Мелітополь є лідером в Україні і сфера бізнесу не виключення.
     - Я вдячний, що ваші підприємства у своїх галузях є лідерами в Україні. В цьому році був оновлений склад Координаційної ради з розвитку підприємництва і у нас є перші досягнення. На рівні міської та обласної влади нам вдається лобіювати інтереси наших підприємств, як результат бізнес-місія у Республіку Узбекистан, підписання перших контрактів і меморандумів. Ще однією гордістю Мелітополя є Клуб ділових жінок. Ми пишаємося вами, - привітам підприємців Іван Сергійович.
     Нагороду “Кращий роботодавець” отримали АО “Гідросила “МЗТГ, “Хегельман Транспорте Юкрейн” та ГК “Мелітопольська черешня”. Титул “Краща інновація” — ТОВ “Автопривод” та комп’ютерна академія “ШАГ”. Номінацію “Вдалий старт” отримали фізичні особи - підприємці Ігор та Олеся Захарченко.
       Після нагородження на гостей чекали екскурсії інфраструктурними об'єктами міста.

 

 

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.