Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Міська влада планує розширити співпрацю з педагогічним університетом

8
618

Напередодні Дня знань Мелітопольський міський голова Іван Федоров зі своїми заступниками Іриною Рудаковою та Михайлом Семікіним завітали в один з найкращих вищих навчальних закладів нашого міста — МДПУ ім. Б. Хмельницького. Представники влади відвідали лабораторії, які сьогодні працюють на базі педагогічного університету, та прийняли участь у засіданні вченої ради.

На початку екскурсії Мелітопольський міський голова зі своїми заступниками завітали в лабораторію психофізіологічних досліджень, спеціалісти якої займаються загальною, професійною, клінічною, дитячою, соціальною, психофізіологічною та іншими видами психодіагностики. Наступним пунктом стала лабораторія психології здоров’я. Ця структура спеціалізується на роботі з дітьми, їх батьками та педагогічними працівниками. Не залишили без уваги і унікальну для нашого міста STEAM-лабораторію — інноваційне освітнє середовище, у якому студенти моделюють, конструюють, вивчають робототехніку, електроніку, графіку та інженерію в комплексі.

Виступаючи на засіданні вченої ради університету, Мелітопольський міський голова Іван Федоров зазначив, що зараз загальна і вища освіта знаходяться на етапі реформ. Задача місцевої влади полягає в тому, щоб на виході цих реформ учбова база міста стала кращою і потужнішою, а в подальшому Мелітополь став новатором у багатьох галузях.

— На жаль, досить часто наука йде паралельно з практикою і вони не перетинаються. Але наша мета — щоб наукова база педагогічного університету та практична площина міської ради були єдиним цілим, коли ми можемо наукові знання застосовувати на практиці на території Мелітополя і всього Мелітопольського району. І в цьому буде цінність, тому що ми зможемо не тільки теорію прищеплювати, а й на практиці показувати, як це може працювати для того, щоб у місті Мелітополі і в нашому великому Мелітопольському районі життя ставало кращим. Думаю, що результатом нашого візиту буде практична взаємодія між Мелітопольською міською радою та педагогічним університетом, — зазначив Іван Федоров.

Іван Сергійович побажав всім присутнім натхнення у новому навчальному році та нагородив колектив Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького в особі ректора Анатолія Солоненка почесною грамотою виконавчого комітету.
 

 

 

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.