Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Гвардія Наступу: долучайся до бригади НГУ “Кара-Даг”

5
485

Ти сам обираєш бригаду та напрям наступу і гарантовано потрапляєш до однодумців. Захищай країну та своїх рідних, ставай добровольцем! Долучайся до бригади НГУ “Кара-Даг”. 

24 лютого 2022 року з моменту повномасштабного вторгнення особовий склад приступив до виконання бойових завдань, вів оборонні дії в населених пунктах Мелітополь, Молочанськ, Токмак, Кам’янське, Мала Токмачка. Своєчасне прибуття підрозділів полку до району виконання бойових завдань 24-27 лютого 2022 року дало змогу зупинити наступ переважаючих сил ворога на напрямках Василівка – Запоріжжя та Токмак – Оріхів. 

26.02.2022 особовий склад взводного опорного пункту на південній околиці населеного пункту Молочанськ вступив у бій із переважаючими силами росіян, внаслідок чого було знищено передовий дозор, 2 БТР з екіпажами та піхоту, пошкоджено та виведено з ладу 2 танки противника, сили окупантів були відкинуті на північну околицю міста. 

При спробі противника здійснити прорив через міст на південно-західній околиці міста Токмак знищено 3 танки противника. Завдяки застосування сучасних методів ведення бою особовим складом бригади за підтвердженою інформацією знищено 6 ворожих повітряних суден (4 літаки СУ-25, 2 гелікоптера К-52), 2 БПЛА, 1 ракета, а також броньовану техніку та живу силу противника. 

Кара за Крим, ось що значить Кара-Даг!

Також за темою

До уваги зацікавлених осібЧитати далі

До уваги зацікавлених осіб

Архівний відділ Мелітопольскої міської ради працює
До уваги суб'єктів господарювання!Читати далі

До уваги суб'єктів господарювання!

Затверджено Порядок визначення шкоди та збитків, завданих Україні внаслідок зброї агресії російської федерації.
До уваги громадян: перелік нотаріусів, які отримали доступ до Реєстру пошкодженого майнаЧитати далі

До уваги громадян: перелік нотаріусів, які отримали доступ д...

Угоду купівлі-продажу за житловий сертифікат можуть реєструвати виключно ті нотаріуси, які підключились до електронного кабінету в Реєстрі пошкодженог...