Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Мелітопольський міський голова закликав громаду зберігати спокій та не панікувати

15
981

Мелітопольський міський голова Іван Федоров звернувся до мешканців міста у зв'язку з напруженою ситуацією на кордонах України. Іван Сергійович зазначив: у той час, коли проти нашої країни розв'язана масштабна інформаційна війна, кожен має зберігати спокій та сумлінно виконувати свою роботу. Сьогодні ми маємо продемонструвати єдність та взаємодію всіх рівнів влади з громадянами, аби не допустити дестабілізації ситуації у нашій країні і Мелітополі зокрема.

Іван Федоров зазначив, що сьогодні всі комунальні служби працюють у штатному режимі.

- Ми не зупинили у місті жодних будівельних чи капітальних робіт. Всі комунальні об'єкти працюють у звичайному режимі. Наша команда знаходиться на робочих місцях та виконує покладені громадою обов'язки. Регулярно ми проводимо наради з представниками силових структур, теробороною, військових частин, що знаходяться на території Мелітополя. За їх висновками, ситуація у Мелітополі є штатною та причин для паніки немає, - підкреслив Іван Федоров.

Мелітопольський міський голова закликав мешканців міста не панікувати.

- Сьогодні ми, як ніколи, маємо продемонструвати єдність та взаємодію всіх рівнів влади з громадянами, аби не допустити дестабілізації ситуації у Мелітополі і нашій країні, - наголосив Іван Федоров.

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.