Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Відбулось засідання виконавчого комітету Мелітопольської міської ради

8
1050

Сьогодні, 10 лютого, відбулось планове засідання виконавчого комітету Мелітопольської міської ради. Члени виконкому розглянули ряд актуальних питань життєдіяльності міста.

Так, були розглянуті питання захисту прав дітей, опікунської ради, соціального захисту, комунальної власності, будівництва та реконструкції, затвердження тарифів, переліку та вартості послуг, а також житлові, фінансові та інші питання.

На розгляд членів виконкому виносилось питання щодо розподілу залишків коштів, що склалися на кінець минулого року — 103 мільйони гривень.

- Це залишки загального фонду бюджету, бюджету розвитку, екологічного та цільового фондів, частково освітньої субвенції та субвенції на розвиток спортивної інфраструктури, субвенції на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій та залишки субвенції на створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі. Обсяг трансфертів збільшиться на 25,9 млн гривень — це субвенція на виконання проєктів Надзвичайної кредитної програми для відновлення України, - повідомила в.о. начальника фінансового управління міста Ірина Іванова.

У блоці фінансових питань розглянули і питання про введення штатних одиниць в управління фізичної культури та спорту. Цей проєкт рішення прокоментував Мелітопольський міський голова Іван Федоров:

- Декілька штатних одиниць вводиться у зв'язку з тим, що в наших спортивних школах відкриваються нові секції, наприклад, з греко-римської боротьби. Також одна штатна одиниця вводиться до централізованої бухгалтерії управління фізичної культури та спорту, тому що збільшилась кількість спортивних закладів, тренерів та дисциплін, - резюмував Іван Федоров.

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.