Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Учитель мистецтва з Мелітополя отримала перемогу в обласному етапі всеукраїнського конкурсу «Учитель року -2022»

8
794

Обласний етап всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2022» у номінаціях «Біологія», «Правознавство», «Інформатика», «Мистецтво» тривав з листопада 2021 р. по січень 2022 р. Мелітополь у ньому представляли чотири педагоги: учитель інформатики Мелітопольської ЗОШ № 24 Іванюк О. О., учитель мистецтва Мелітопольської СШ № 25 Покатильська Г. В., вчитель біології Мелітопольського НВК № 16 Браун О. М., вчитель мистецтва Мелітопольського НВК № 16 Андрєєва О. І..

Обласний етап конкурсу тривав у два етапи - відбірковий та фінальний. Відбірковий етап проходив в онлайн форматі. Наші педагоги проходили тестування, виконували практичні роботи, проводили майстер-класи або методичні практикуми та демонстрували фрагменти свого дистанційного уроку.

За результатами конкурсних випробувань у фінальний етап пройшла Ганна Покатильська. Протягом січня 2022 року вчителька у дистанційному форматі презентувала свої вміння виконувати практичні завдання в межах предмету мистецтва, продемонструвала рівень володіння предметно-методичною компетентністю під час розробки плану-сценарію музично-сценічної постановки.

В очному форматі Ганна Віталіївна провела інтегрований урок на базі Запорізької гімназії № 107 у 5-му класі за темою «Хорова музика». Члени журі високо оцінили педагогічну майстерність педагога. Рішенням членів журі Ганна Покатилька посіла перше місце.

Ганна Віталіївна працює вчителем мистецтва у Мелітопольській спеціалізованій школі І-ІІІ ступеня №25 з 2006 року. На уроках мистецтва вона використовує медійні технології, залучає учнів до критичного аналізу, пошуку інформації та створення медійних продуктів. На базі школи разом зі своїми колегами вчителька створила арт-простір «Special One», до якого увійшли гуртки мистецького спрямування (вокальний, театральний, літературний, хореографічний), а також медіа-холдинг, завданням якого є висвітлення подій, що відбуваються в школі.

Ганна Віталіївна разом з дітьми постійно експериментує і шукає нові ідеї для творчого самовираження. Бажаємо подальших успіхів на всеукраїнському етапі конкурсу фахової майстерності «Учитель року-2022»!

 

 

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.