Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

«Мелітополь новорічний»: визначені переможці муніципального конкурсу

9
996

Напередодні новорічних свят підбили підсумки муніципального конкурсу «Мелітополь новорічний».

У 2021 році конкурс проводився у трьох номінаціях. Всі заявки приймалися через google форму, а світлини розміщувалися у групі «Муніципальні конкурси» у соціальних медіа. За перемогу змагались близько 200 яскравих світлин, що передавали новорічну святкову атмосферу. Під час голосування учасники робочої групи, до складу якої увійшли також представники громадськості, враховували кількість вподобань у соціальних медіа.

Переможців і призерів визначено у трьох номінаціях.

Так, у номінації “Креативна територія” (території міста біля об’єктів всіх форм власності) перше місце отримала Анастасія Рудь (магазин “Флоя”), друге — Лілія Назаренко (ТОВ «Тепло-Мелітополь»), третє — Вікторія Стольнікова (НВК № 16).

У категорії “Новорічне подвір’я” (території міста в приватному та багатоповерховому секторах) кращою визнана робота Юлії Калугиної (приватний сектор), на другому місці - Катерина Лещенко (ОСББ «Будинок Люкс»), третє місце — у Людмили Пастушенко (приватний сектор).

Обрали і кращі домашні ялинки. У цій категорії перше місце отримала Тетяна Шульдикова, друге — Лідія Федоренко, третє — Ірина Короткова.

Переможці отримали відзнаки та брендовані сувеніри у новорічну ніч на головній сцені міста. Призери номінацій також отримують відзнаки.

Зазначимо, що кожного року все більше мелітопольців беруть участь у створенні неймовірної атмосфери новорічних свят разом із комунальними установами. Саме завдяки спільним старанням Мелітополь прикрашається та розквітає дивовижними святковими барвами у кожному сквері, дворі та помешканні.

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.