Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Мелітопольському міськрайонному центру зайнятості — 30 років

8
977

Державна служба зайнятості України святкує 31-й день народження, а Мелітопольський міськрайонний центр зайнятості — 30-річний ювілей. З цієї нагоди колектив установи привітали перший заступник Мелітопольського міського голови Ірина Рудакова та голова Мелітопольської районної ради Сергій Прийма.

Ірина Рудакова зазначила, що співробітники центру зайнятості - одні з тих, хто турбується про людей, що попали у складні життєві обставини.

- Від імені всієї нашої команди вітаю вас із професійним святом! Ви ті, хто турбується про людей, що попали у складні життєві обставини. Про тих, хто вимушено втратив роботу та заробіток, шукає вакансії та бажає бути затребуваним. Я бажаю вашим серцям добра та чуйності, щоб ваші клієнти відповідали вам такою ж увагою, якою їх оточуєте ви! - привітала колектив Мелітопольського міськрайонного центру зайнятості з ювілеєм установи перший заступник Мелітопольського міського голови.

За сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у виконання завдань, пов’язаних з реалізацією державної політики зайнятості в Україні та з нагоди 31-ї річниці створення Державної служби зайнятості України почесними грамотами виконавчого комітету Мелітопольської міської ради були нагороджені заступник начальника відділу організації працевлаштування населення Мелітопольського міськрайонного центру зайнятості Ольга Лень, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Ольга Глебова та провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Лідія Мілова.

Привітав колектив центру зайнятості і голова Мелітопольської районної ради Сергій Прийма. Він акцентував на тому, що тут працюють ті, хто вселяє надію і віру у шукачів роботи.

- Ви дозволяєте отримувати нові професії та створювати власний бізнес, а роботодавцям — шукати необхідні кадри. Це важка і вкрай важлива праця. Бажаю, щоб у ваших очах завжди була радість, щоб ви були здорові, мали затишок у сім'ях та працювали задля процвітання Мелітопольського краю!

За сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у виконання завдань, пов’язаних з реалізацією державної політики зайнятості в Україні та з нагоди річниці створення Державної служби зайнятості України грамотами Мелітопольської районної ради були нагороджені начальник відділу бухгалтерського обліку Мелітопольського міськрайонного центру зайнятості Зінаїда Нікітенко та фахівець з питань зайнятості І категорії відділу організації працевлаштування населення Алла Пачіна.

Також за темою

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську.Читати далі

30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблим...

Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих.
Відзначаємо День Конституції УкраїниЧитати далі

Відзначаємо День Конституції України

У часи випробувань, коли наша країна бореться за свою незалежність, Конституція залишається маяком, що вказує нам шлях до справедливості і свободи.&nb...
Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег ГончаренкоЧитати далі

Мелітополь прощається: відійшов у вічність Олег Гончаренко

Пішов у вічність почесний громадянин Мелітополя, поет, прозаїк, публіцист, перекладач, краєзнавець та громадський діяч Олег Гончаренко.